Haku Jenny Strandbergin PA-pienryhmään

Jenny Strandberg koreografioi kisavuodelle 2017 aikuisten (syntynyt v. 2001 tai sitä ennen) pienryhmän. Ryhmä osallistuu ainakin Helsingissä 25.3-26.3.2017  järjestettäviin Performing Arts SM-karsintakilpailuihin sekä mahdollisesti myöhempiin arvokisoihin. Hakutilaisuus pidetään StepUp Schoolin Helsingin toimipisteessä (Kaikukatu 4, 6. krs) lauantaina 15.10.2016 klo 20.00 alkaen. Tilaisuudessa ei suoriteta yhteistä alkulämmittelyä!

Ryhmään haetaan seitsemän edistyneen tason performing arts -lajien osaajaa (nykytanssi, jazz, show). Treenikausi painottuu marras-joulukuulle – 3.11-7.11. sekä 16.12-8.1. välisille ajoille. Mahdollisista treeneistä sovitaan kuitenkin valitun ryhmän kanssa erikseen.

Jenny Strandberg on kotoisin Helsingistä ja työskentelee nykyään tanssijana sekä tanssinopettajana Tukholmassa samalla, kun opiskelee Balettakademienin ammattitanssijakoulutuksessa kesäkuussa 2017 valmistuvalla luokalla. Aikaisemmin Jenny on opettanut aktiivisesti jazzia ja showta pääkaupunkiseudun tanssikouluissa, ja nykyään hän opettaa samoja lajeja DansCompagnietilla sekä Danshuset:ssa Ruotsissa. Intohimo tanssiin alkoi 8-vuotiaana jazz-, broadway-, ja silloisen commercial dancen saattelemana, ja nämä lajit hän tunnustaakin olevan edelleen lähinnä sydäntään! Jennyn voi muistaa esimerkiksi Anna Abreun taustatanssijaryhmästä, Maikkarin Tähdet tähdet -ohjelmasta tai ruotsinlaivoilta Scandinavian Dancers -tanssiryhmästä. Inspiraatiota tanssityyliinsä hän on saanut Ruotsin lisäksi myös New Yorkista, jossa hän opiskeli Broadway Dance Center -tanssikoulussa.

Osallistuminen pienryhmään maksaa 190 euroa, edellyttäen, että ryhmässä on täydet 7 jäsentä. Hintoihin sisältyy kisakoreografian suunnittelu ja musiikin koostaminen, koreografian treenauttaminen ja StepUp Schoolin salivuokrat. Hintoihin sisältyy myös alv. 10 %. Hintoihin ei sisälly FDO:n kisa- ja jäsenmaksuja, kisa-asuja eikä kisoista mahdollisesti aiheutuvia matka- ja majoituskuluja