Haku muodostelmaryhmiin

StepUp Schoolin opettajat luotsaavat myös tulevana lukuvuonna eri muodostelmaryhmiä, jotka kisaavat vuonna 2019 SM- tai IKM-titteleistä. Tanssijat muodostelmaryhmiin valitaan pääsääntöisesti koetanssien perusteella. Toistaiseksi on sovittu seuraavista muodostelmahauista:

Muut muodostelmat

Yllämainittujen muodostelmien lisäksi ainakin Marco Bjurströmille on tulossa Aikuiset 2 (31+) ja Aikuiset 3 (45+) muodostelmat, mutta niiden harjotukset alkavat näillä näkymin vasta kevätkauden alussa. Tiedotamme Marcon muodostelmista ja mahdollisista muista muodostelmista kun tiedot varmistuvat.

Alla olevat ryhmät on jo valittu:

Team F

Team F tekee paluun! Suomen menestynein muodostelmajoukkue palaa kisalavoille ensi vuonna ja etsii joukkoonsa päämäärätietoisia edistyneen tason yli 15-vuotiaita tanssijoita. Jos haluat olla mukana motivoituneessa, tutkivassa ja iloisesti tosissaan harjoittelevassa joukossa niin laita sähköpostia suoraan ryhmän koreografille Jari Saarelaiselle osoitteeseen jsaarelainen@hotmail.com. Tällä kertaa suurin osa joukkueesta valitaan ilman auditionia.

Mikäli uskot, että olet porukkaan soveltuva, mutta Jari ei tunne sinua entuudestaan, tee pieni esittely itsestäsi ja linkkaa Jarille mahdollinen video tanssistasi.  Kesäkuun alkupuoliskolla järjestetään koetanssi vielä täydennystä varten tarpeen niin vaatiessa. Ryhmän treenit ovat sunnuntaisin Helsingissä.

Team M

Team M muodostelmajoukkue hakee tanssijoita ensi kaudelle.  Audition järjestetään StepUp Schoolin Helsingin toimipisteessä sunnuntaina 3.6. klo 20.00-22.00. Jos olet syntynyt 2003 tai sitä ennen (15+) edistyneen tason ahkera ja motivoitunut tanssija, joka ei pelkää heittäytymistä niin ilmesty paikalle! Ennakkoon ei tarvitse ilmoittautua ja omat lämmittelyt ennen aukkaria.

Mahdollinen lisähaku vielä elokuussa nopean aikataulun vuoksi. Jos olet kiinnostunut etkä pääse paikalle, laita viestiä mindy.lindblom@stepup.fi  Tässä samassa tilaisuudessa pidetään mahdollisesti myös täydennyshaku Jari Saarelaisen Team F ryhmään!!

Performing Arts -junnumuodostelma

Sanni Järveläisen ja Netta Rekomaan valmentaman PA junnumuokan audition pidetään StepUp Schoolin Espoon toimipisteessä sunnuntaina 26.8. klo 13.00-15.00. Mukaan ovat tervetulleita vuosina 2004 – 2007 syntyneet junnut, jotka ovat harrastaneet tanssia jo jonkin aikaa. Mukaan ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Omat lämmittelyt ennen aukkaria.

Ryhmän treenit alkavat pyöriä samaan aikaan heti seuraavalla viikolla. Sannin ja Netan PA junnumuokka on hyvä vaihtoehto niille oppilaille, jotka haluavat kisata ja treenata oman porukan kesken, mutta eivät halua tai pysty sitoutumaan tanssin koulutusohjelmiin.

Junnumuokan treenivuoden hinta on 2 x 260 €.

Performing Arts -muodostelma

Kaudella 2018 – 2019 starttaa myös uusi  15+ oppilaille suunnattu muodostelma, jota vetävät Sanni Järveläinen ja Netta Rekomaa. Ryhmän audition pidetään StepUp Schoolin Espoon toimipisteessä sunnuntaina 26.8. klo 19.00-21.00. Mukaan ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Omat lämmittelyt ennen aukkaria.

Ryhmä treenaa samaan aikaan heti seuraavasta viikosta alkaen. Hakijoilta toivomme useamman vuoden tanssitaustaa ja hyvää treenimotivaatiota.

Muokan treenivuoden hinta on 2 x 260 €.

StepUp Goes Latin

Aikaisemmin ilmoitetusta poiketen Marko Keränen ei tee StepUp Goes Latin -muodostelmaa kaudella 2018–2019.