Haku muodostelmaryhmiin

Koetanssi Team M -ryhmään

Team M on Contemporary Jazz 16+ -muodostelmaryhmä vuonna 2004 ja sitä ennen syntyneille tanssijoille.  Ryhmä treenaa erikseen sovittavilla intensiivijaksoilla sekä aina välillä sunnuntaisin klo 19.00 – 21.00 Espoon toimipisteessä.  Ryhmään osallistuminen ei siis vaadi sitoutumista viikottaiselle treenitunnille. Ryhmän koreografina toimii Rosa Herpiö yhteistyössä Mindy Lindblomin kanssa.

Audition järjestetään sunnuntaina 28.6. klo 16.00 – 18.00 Espoon toimipisteessä. Mikäli et pääse paikalle, voit osallistua myös videohaulla. Lähetä videosi osoitteeseen rosa.herpio@gmail.com.

Muodostelman treenivuoden hinta on 2 x 260 €. Lisätiedot ryhmästä: mindy.lindblom@stepup.fi.

Koetanssi Q Crew katutanssimuodostelmaan

Q Crew on katutanssimuodostelma vuonna 1990 tai sitä ennen syntyneille tanssijoille. Ryhmä tähtää muodostelmalla Streettanssin Aikuiset 2 IKM-kilpailuihin. Mahdollisuuksien mukaan muodostelma voi osallistua muihinkin kuin FDO:n järjestämiin tanssikilpailuihin. Ryhmän vetäjinä toimivat Hanna Kortelainen ja Katri Miettinen.

Muodostelma harjoittelee joka toinen sunnuntai muodostelmaa ja tämän lisäksi kerran viikossa 30+ keskitason tunnilla Hannan tai Katrin opettamana. Valmentajat suosittelevat tunteja ja tanssijoiden osalta pyritään siihen, että kummankin opettajan tunnilla käydään kilpailuvuoden aikana. Esimerkiksi kevätkausi Katrin tunnilla ja syyskausi Hannan tunnilla. Mahdollisuus on tarvittaessa myös käydä viikottain alkeistunnilla sovittaessa.

Audition järjestetään lauantaina 8.8. klo 18.00 – 20.00 Helsingin toimipisteessä.

Ilmoittaudu valintatilaisuuteen etukäteen osoitteeseen katri.miettinen@stepup.fi. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä nimesi, ikäsi ja muutamalla sanalla tanssitaustasi. Hakijoita ei karsita ennakkoilmoittautumisten perusteella, vaan kaikkia halukkaita pyydetään saapumaan paikan päälle koetanssiin.

Muodostelman treenivuoden hinta on 4 x 295 €. Hintaan sisältyy ryhmän omat treenitunnit, muodostelman kilpailukoreografia sekä kisapuvustus ja edustusasu (yläosa).

Koetanssi Team X-ryhmään

Team X on suunnattu vuonna 2004 ja sitä ennen syntyneille tanssijoille, jotka haluavat treenata säännöllisesti oman ryhmän kanssa ja osallistua kilpailuihin. Ryhmä tähtää muodostelmalla Performing Arts SM-kilpailuihin. Ryhmän tanssijoiden kiinnostuksen mukaan, ryhmän on mahdollista osallistua myös muihin kuin FDO:n järjestämiin tanssikilpailuihin/katselmuksiin.

Ryhmän vetäjinä toimivat Sanni Järveläinen ja Netta Rekomaa. Ryhmä treenaa kaksi kertaa viikossa; Sannin perustreenitunti tiistaisin klo 18.30 – 20.00 Helsingissä ja Netan ja Sannin yhteinen muodostelmatreenitunti sunnuntaisin klo 18.30 – 20.30 Helsingissä.

Ensimmäinen audition on järjestetty 12.6. Järjestämme ryhmään uusinta-auditionin elo-syyskuussa 2020. Tiedotamme uuden auditionin ajankohdasta tarkemmin myöhemmin.

Ilmoittautuminen koetanssiin tapahtuu vasta paikan päällä. Muistathan lämmitellä etukäteen ennen koetanssiin osallistumista.

Muodostelman treenivuoden hinta on 4 x 325 €. Hintaan sisältyy ryhmän omat treenitunnit, muodostelman kilpailukoreografia sekä kisapuvustus ja edustusasu (yläosa).