Haku Q Crew -ryhmään kaudelle 2021-2022

Q Crew on katutanssimuodostelma vuonna 1991 tai sitä ennen syntyneille tanssijoille. Ryhmä tähtää muodostelmalla vuoden 2022 Streettanssin Aikuiset 2 IKM-kilpailuihin. Mahdollisuuksien mukaan muodostelma voi osallistua muihinkin kuin FDO:n järjestämiin tanssikilpailuihin. Ryhmän vetäjinä toimivat Hanna Kortelainen ja Katri Miettinen.

Muodostelma harjoittelee joka toinen lauantai muodostelmaa Helsingin toimipisteessä ja tämän lisäksi kerran viikossa 30+ keskitason tunnilla Hannan tai Katrin opettamana. Valmentajat suosittelevat tunteja ja tanssijoiden osalta pyritään siihen, että kummankin opettajan tunnilla käydään kilpailuvuoden aikana. Esimerkiksi kevätkausi Katrin tunnilla ja syyskausi Hannan tunnilla. Mahdollisuus on tarvittaessa myös käydä viikottain alkeistunnilla sovittaessa.

Koetanssi järjestetään lauantaina 16.10 klo 10.30-12.00. Helsingin toimipisteessä.

Ilmoittaudu valintatilaisuuteen etukäteen osoitteeseen katri.miettinen@stepup.fi. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä nimesi, ikäsi ja muutamalla sanalla tanssitaustasi. Hakijoita ei karsita ennakkoilmoittautumisten perusteella, vaan kaikkia halukkaita pyydetään saapumaan paikan päälle koetanssiin.

Muodostelman treenivuoden hinta on 4 x 325 €. Hintaan sisältyy ryhmän omat treenitunnit, muodostelman kilpailukoreografia sekä kisapuvustus ja edustusasu (yläosa).