Haku Young@Heart -ryhmään 25.11.

Haemme tanssijoita Marco Bjurströmin luotsaamaan Young@Heart -ryhmään. Young@Heart on iloinen tanssiryhmä, joka kilpailee Production-sarjassa. Ryhmän alaikäraja on 30 vuotta.

Young@Heartin ensimmäinen teos tanssiittiin keväällä 2009. Siitä lähtien Y@H on jokaisena vuonna osallistunut FDO:n Production-sarjan kilpailuihin ja vieraillut monena vuonna myös ulkomailla edustamassa Suomea vieden tanssin ilosanomaa eteenpäin. Vaikka kilpailuaikataulut rytmittävät teosten harjoittelemista, on ryhmässä aina ollut tärkeintä iloinen yhdessä tekeminen ja tanssillisten tarinoiden kertominen.Production-sarjassa ryhmän minimikoko on 25 tanssijaa ja teosten kesto maksimissaan kahdeksan minuuttia.

Young@Heart etsii joukkoonsa uusia tanssijoita kaudelle 2023 ja tämän vuoksi järjestämme koetanssitilaisuuden StepUp Schoolin Helsingin toimipisteessä perjantaina 25.11. klo 18.00–19.30

Ilmoittaudu koetanssiin etukäteen osoitteeseen marco.bjurstrom@stepup.fi. Koetanssiin on mahdollista osallistua myös ilman etukäteisilmoittautumista.

Ryhmä treenaa säännöllisen epäsäännöllisesti viikonloppuisin ja ensimmäiset kilpailut jo 22.4.2023 Seinäjoella!

Osallistumismaksusta, treeneistä, tulevasta teoksesta ja kaikesta muusta kuulet lisäinfoa koetanssitilaisuudessa.

”YAHiliaisena” ei tarvitse olla edistynyt tanssija, mutta esiintymishalua ja joukkuehenkeä tarvitaan paljon. Mukana on tanssijoita, jotka ovat olleet ryhmässä alusta alkaen, mutta myös paljon matkan varrella mukaan liittyneitä rohkelikkoja.

Tervetuloa mukaan!