Hierontaa ja fysioterapiaa StepUp Schoolissa

Haluamme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaista hyvinvointia, jonka vuoksi StepUp Schoolin Helsingin toimipisteessä on avattu hieronta- ja fysioterapiahuone, jossa hierojat/fysioterapeutit vastaanottavat asiakkaita erillisellä ajanvarauksella. StepUpin tiloissa toimivat fysioterapeutit ja hierojat ovat itsekin tanssin ammattilaisia, joilla on juuri meidän asiakaskunnallemme sopivaa asiantuntemusta.

Tuomas Hyvönen

Fysioterapeutti
Somatic Pilatesohjaaja
Spiraalistabilaatio trainer
Kinesioteippaus, mobilisoiva hieronta, dry needling

Tuomas tarjoaa toiminnallista fysioterapiaa, manuaalisia hoitoja, dry needling -hoitoja ja TMD-fysioterapiaa purentaelimistön hoitoon. Hänen erikoisalaansa ovat liike ja tanssi, ja hän toimii myös tanssijana Ballet Finlandin riveissä ja opettajana StepUp Schoolissa. ”Voimme katsoa yhdessä sinulle hankalaa tai kipua tuottavaa tanssiin tai muuhun liittyvää liikettä. Voit myös tulla hoitamaan esimerkiksi kipeää raajaa tai selkää.”

Tuomas tarjoaa StepUp Schoolin oppilaille 10 % alennuksen antamistaan hoidoista. 

Varaukset ja tiedustelut: tuomas.hyvonen(at)gmail.com / +358 40 766 1303

Huone sijaitsee Helsingin toimipisteen 3P kerroksessa, vastapäätä salia 3.

Tulossa myös muita fysioterapeutteja/hierojia!

Jos haluat käyttää StepUp Schoolin hieronta- ja fysioterapiahuonetta jonkun toisen hierojan/fysioterapeutin kanssa, kysy tilavuokrauksesta osoitteesta salivaraukset@stepup.fi.