High School Musical on Stage!

Toukokuussa Aleksanterin teatterissa luvassa näyttämön täydeltä energiaa ja elämäniloa, kun Skene musiikkiteatterikoulun lukuvuosi huipentuu, supersuosittuun High School Musicalin näyttämöversioon.

East High School, ensimmäinen koulupäivä joululoman jälkeen: koulun jengit kokoontuvat kertoilemaan lomatapahtumistaan. Koripallojoukkueen kapteenille, Troylle, valkenee, että hänen lomalla tapaamansa tyttö, Gabriella, onkin koulun uusin oppilas…

Disneyn High School Musical on Stage! on 2000 -lukulaisten oma Romeo ja Julia etsien vastausta kysymykseen ”Kelpaanko minä sellaisena kuin oikeasti olen?”. Musikaali tarjoaa huikeaa musiikkia, rakkautta, ystävyyttä, huumoria ja sellaisen latauksen energiaa, että on vaikea istua paikoillaan. Tule mukaan: ”We’re all in this together!”

Musikaalin tähtinä loistavat Skene -musiikkiteatterikoulun lahjakkaat opiskelijat taustajoukkueenaan Skene-musiikkiteatterikoulun ammattilaiset:

Ohjaaja Raine Heiskanen

Kapellimestari Tuomas -Tumppu- Kesälä

Koreografi Peter Pihlström

Tuotanto StepUp Oy, 09 7746 1730, skene@stepup.fi

Esitykset ke 17.5. (ensi-ilta) / to 18.5. / pe 19.5. / la 20.5.2017 klo 19.00.

Liput 35 euroa + toimituskulut 2,50, Aleksanterin teatterin lipunmyynnistä sekä Ticketmasterista.

musikaali perustuu Disney Channelin elokuvaan, jonka on kirjoittanut Peter Barsocchini

This amateur production is presented by arrangement with JOSEF WEINBERGER LTD. on belhalf of MUSIC THEATRE INTERNATIONAL of NEW YORK.