Hiihtoloman teholeiri 12–16 -vuotiaille!

3 päivää – 12 tuntia – 4 huippuopettajaa

StepUp School järjestää hiihtolomaviikolla teholeirin 12–16 -vuotiaille keski- ja edistyneiden tason oppilaille. Teholeirillä on opetusta neljän eri huippuopettajan johdolla yhteensä 12 tuntia. Tule testaamaan eri opettajien tunteja ja tyylejä, lajeina Show, Commercial & Contemporary jazz!

Hiihtoloman teholeiri 12–16 -vuotiaille ti 20.2.–to 22.2. klo 10.00–15.00

Leiripaikka: StepUp School Helsinki

Leirin hinta 140 € sisältää opetuksen lisäksi päivittäisen lounaan ja tapaturmavakuutuksen.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 12.2. tämän linkin kautta ››

Tutustu leirimaksujen tuote-ehtoihin ››

Huippuopettajat:

Mindy Lindblom on tehnyt koreografioita useisiin musikaaleihin, viimeisimpänä Kirka-musikaaliin Helsingin kaupunginteatteriin 2017. Hänen koreografiansa ovat voittaneet useita kilpailuja, mm., jazzitanssin MM-kultaa vuonna 2014. Mindyn opettaa StepUp Schoolissa Show, Lyrical Jazz, Contemoporary Jazz ja Happy Hour -tunneilla.

Nora Mahmoud vastaa SuomiLOVE -ohjelman tanssikoreografioista. Hän on tehnyt koreografioita myös useille artisteille, kuten Saara Aallolle ja Isac Elliotille. Nora opettaa StepUp Schoolissa Show, Commercial ja Dancehall Fuusio -tunneilla.

Sanni Järveläinen on toiminut tanssijana useissa eri produktioissa, mm. Kuupoika (Tanssiteatteri Raatikko), Hetki lyö (Meri Oulun kesäteatteri) ja Villit vuodet (Hämeenlinnan kaupunginteatteri). Sanni opettaa StepUp Schoolissa Showtunneilla, Skene musiikkiteatterikoulussa ja vetää junioreiden muodostelmaryhmää yhdessä Netta Rekomaan kanssa.

Paula Vuorela on esiintynyt suomalaisten artistien taustatanssijana musiikkivideoilla, konserteissa ja erilaisissa tapahtumissa. Kilpailumenestystä on tullut niin SM-kisoista kuin myös MM-kisoista sekä Yhdysvalloissa osavaltion sisäisistä tanssikilpailuista. Paula opettaa StepUp Schoolissa Show, Commercial, Street Stilettos ja Street & Show -tunneilla.