Johdatus Floor Barreen ja Supersyvävenyttely -kurssit tammikuussa

Fatima Witick opettaa torstaina 3.1. seuraavilla tiiviskursseilla:

Johdatus Floor Barreen  

Floor barre on klassisen baletin ja kehonhallinnan (pilateksen) yhdistelmälaji, jossa harjoitellaan ja kehitetään kehonlinjausta ja klassisen baletin perustekniikkaa. Harjoitukset tehdään lattialla, enimmäkseen selinmakuulla, mutta myös sivuttain kylkiasennoissa ja päinmakuulla vatsallaan. Edistyneemmässä harjoittelussa tehdään harjoituksia myös istualtaan. Kurssilla käydään läpi floor barren tärkeimmät perustekniset yksityiskohdat hitaasti. Näiden tarkkojen yksityiskohtien avulla saat viikkotunnilla harjoittelusta enemmän irti ja ymmärrät lajin tärkeimmät, terveyttä edistävät seikat paremmin. Kurssin avulla ymmärrät myös ihan minkä tahansa tanssitunnin nilkkojen, polvien ja kehon ojennuksesta enemmän, aukikierron ja parallell-asentojen tekniikan. Floor barre on erittäin terveellistä ja kehoa sekä kehon liike- ja asentotekniikkaa kehittävää, kehon vaivoja tervehdyttävä, mutta samalla erittäin haastavaa. Floor barre sopii ihan kaikille, ja harjoitukset voi soveltaa kaikille, mutta harjoitusten soveltaminenkin on varsin haastavaa. Kurssilla opitkin soveltamaan harjoituksia kehittävästi juuri itsellesi. Suosittelemme kurssia kaikille jotka haluavat edistää tanssitaitojaan, kehon hyvinvointia ja nivelten toimintakykyä. Kurssia suositellaan vahvasti myös heille jotka jo käyvät floor barre tai pilates -tunneilla.

Fatima Witick: Johdatus Floor Barreen 15+ to 3.1. klo 17.00 – 19.00

Kurssin ennakkohinta 30 €

Kurssipaikka: StepUp School Helsinki

Kurssin ennakkoilmoittautuminen on päättynyt. Kurssilla on kuitenkin tilaa ja voit osallistua kursseille tulemalla paikan päälle ja maksamalla ovilipun vastaanottoon.

 

Supersyvävenyttely 

Fatiman legendaarisessa supersyvävenyttelyssä opetetaan laadukasta venyttelytreeniä. Painopiste on lantion avauksessa. Kurssilla venytetään lonkkiin monipuolisesti tilaa jolloin kehoon kehittyy tilaa. Lonkista edetään etureisiin, pakaroihin ja jalkojen avauksiin. Myös ranka pitenee. Laadukas venyttely avaa tilaa kehoon jolloin ryhti paranee, polvi- ja selkävaivat vähenevät. Laadukas venyttely sopii kaikille.

Fatima Witick: Supersyvävenyttely 15+ to 3.1. klo 19.00 – 21.00

Kurssin ennakkohinta 30 €

Kurssipaikka: StepUp School Helsinki

Kurssin ennakkoilmoittautuminen on päättynyt. Kurssilla on kuitenkin tilaa ja voit osallistua kursseille tulemalla paikan päälle ja maksamalla ovilipun 35 € vastaanottoon.

 

Tutustu kurssimaksujen tuote-ehtoihin ››