Johdatus Power Flow -treeniin sunnuntaina 21.8.

Heti syyskauden alussa järjestämme tutustumiskurssin Power Flow -kehonhuoltoon

Marco Bjurström: Johdatus Power Flow -treeniin 16+ sunnuntaina 21.8. klo 13.00–16.00

Marco Bjurströmin Power Flow on tehokas ja kokonaisvaltainen kehonhuoltotreeni, jonka tavoitteena on turvallisesti lisätä jokaisen osallistujan oman kehon hallintaa ja hyvinvointia. Power Flow -treeneissä yhdistyy elementtejä flowjooga-tyyleistä ja monista muista kehon voimaa ja tervettä liikkuvuutta ylläpitävistä ja lisäävistä lajeista.

Treeneissä keskitytään etsimään voimatasapainoa ylä- ja alakehon, oikean ja vasemman sekä etu-ja takalinjojen kesken – riittävä voima mahdollistaa turvallisen liikkuvuuden lisäämisen sekä turvallisen ja hallitun painonsiirron, jotka taas hyödyttävät meistä jokaista niin arjessa kuin liikuntaharrastuksissakin.

Power Flow treeni virtaa nimensä mukaisesti jatkuvasti ”eteenpäin” ja omasta kehosta synnytettävä lämpö pitää huolta siitä, että treenissä päästään hienosti ”luihin ja ytimiin” asti.

Johdantokurssilla käydään Power Flow -treenin perusliikkeet ja filosofia hitaasti ja yksityiskohtaisesti läpi, jotta ”perustreeneihin” osallistuminen olisi antoisampaa. Johdantokurssi sopii toki myös loistavasti omaksi erilliseksi treenikseen ja sieltä löytyy varmasti hyviä oivalluksia omaan treenaamiseen, vaikkei Power Flow -tunneille muuten pääsisikään osallistumaan.

Kurssi sopii ihan jokaiselle eikä mitään aikaisempaa kokemusta tarvita. Tervetuloa!

Kurssin ennakkohinta 45 € / 3 tuntia

Mikäli kurssilla on tilaa, voit osallistua myös ilman ennakkoilmoittautumista maksamalla vastaanottoon ovilipun 50 €. Ennakkoilmoittautuminen päättyy 12.8.