Joulun 2017 oppilasnäytökset

StepUp Schoolin joulun 2017 oppilasnäytökset ovat lauantaina 16.12. ja sunnuntaina 17.12. Pasilan Urheiluhallilla (Radiokatu 22). Oppilasnäytöksissä esiintyvät lähes kaikki lasten ja alle 16-vuotiaiden nuorten ryhmät, Street- ja Showtanssin koulutusohjelmat, Energy to Burn ja Skene-koulutusohjelmat. Ryhmien jako näytöksiin löytyy alla olevasta linkistä.

ryhmajako-syksy-2017

Näytösajat:

lauantaina 16.12. klo 12.00, 15.30 ja 19.00
sunnuntaina 17.12. klo 11.00, 14.30 ja 18.00

Aamupäivän ja iltapäivän näytökset kestävät arviolta noin 1–1,5  tuntia. Iltanäytökset kestävät arviolta noin 1,5–2,5 tuntia. Näytöksissä ei ole väliaikaa. Yleisö pääsee kulkemaan sisään ja ulos salista aploditaukojen aikana pitämällä lipun mukanaan. Pääsääntöisesti yksi ryhmä esiintyy vain yhdessä näytöksessä. Julkaisemme näytösten ohjelmat tällä sivulla oppilasnäytösviikolla. Käsiohjelmia ei ole jaossa Pasilan Urheiluhallilla, joten tulosta ne halutessasi mukaan juhlaan.

Ohjelma la klo 12.00

Ohjelma la klo 15.30

Ohjelma la klo 19.00

Ohjelma su klo 11.00

Ohjelma su klo 14.30

Ohjelma su klo 18.00

Näytökset kuvataan ja videoidaan. Taltioitua materiaalia käytetään tanssikoulun mainonnassa mm. nettisivuilla.

ESIINTYMISVAATTEET, YLIMÄÄRÄISET HARJOITUKSET JA KENRAALIHARJOITUKSET

Esityksiä harjoitellaan tanssituntien aikana, mistä johtuen esiintyvien ryhmien syyskauden viimeisten viikkojen tanssitunnit poikkeavat normaaleista tanssitunneista. Opettaja tiedottaa ryhmäkohtaisesti, missä vaatteissa ryhmä esiintyy ja mikä on ryhmän kenraaliharjoitusaika. Kaikilla ryhmillä ei ole kenraaliharjoituksia. Kenraaliharjoitukset sekä mahdolliset ylimääräiset harjoitukset ovat maksuttomia. Mikäli ylimääräisiä harjoituksia järjestetään, tiedottaa opettaja niistä oppilaita tuntien aikana. Kenraaleja pääsevät katsomaan vain esiintyjät, kyseiseen näytökseen lipun lunastaneet katsojat ja huoltajalippulaiset. Julkaisemme kenraaliharjoitusaikataulut ja opettajien tiedotteet tällä sivulla niiden valmistuttua.

kenraali-la-12-00-naytos-joulu-2017

kenraali-la-15-30-naytos-joulu-2017

kenraali-la-19-00-naytos-joulu-2017

kenraali-su-11-00-naytos-joulu-2017

kenraali-su-14-30-naytos-joulu-2017

kenraali-su-18-00-naytos-joulu-2017

Opettajien tiedotteita ››

LIPUNMYYNTI – OSTA LIPPUSI ENNAKKOON EDULLISEMMIN!

Lipunmyynti esityksiin alkaa 16.11. klo 10.00. Lippuja voi ostaa Lippuagentin verkkokaupasta ja lipunmyyntipisteistä. Lippuagentin verkkokaupasta ostetut liput voi tulostaa kotona tai tilata sähköpostiin. Lippuja ei ole myynnissä tanssikoululla.

Liput ovat numeroituja paikkalippuja ja ne ovat näytöskohtaisia. Huomioithan lippuja ostaessasi, että B-katsomot ovat alakatsomoita ja A-katsomot yläkatsomoita. Lava sijaitsee B2-katsomon edessä. Esiintyjät eivät tarvitse pääsylippua sen päivän näytöksiin, jossa itse esiintyvät, mutta heille ei myöskään ole etukäteen varattuja istumapaikkoja. Jos näytös myydään loppuun, emme takaa, että esiintyjät mahtuvat katsomoon ilman lippua. Alle 3-vuotiaat eivät tarvitse omaa lippua jos he istuvat vanhemman sylissä. Koska saliin on vain yksi katsojasisäänkäynti, voi sisäänpääsyyn mennä jonkin verran aikaa. Pyydämmekin rauhallisuutta, kaikki lipun lunastaneet mahtuvat kyllä omille paikoilleen.

​K​atsomokartta ››

Lippujen hinnat ennakkomyynnissä Lippuagentissa

aikuiset 16 euroa + Lippuagentin käsittelymaksu sekä mahdolliset toimitus- ja maksutapamaksut ››
lapset (3-14 v.) 11 euroa + Lippuagentin käsittelymaksu sekä mahdolliset toimitus- ja maksutapamaksut ››

Myynti Lippuagentissa päättyy 1,5 tuntia ennen kunkin näytöksen alkua.

Lippujen hinnat ovella (jos lippuja jäljellä)

aikuiset 19 euroa
lapset (3-14 v.) 14 euroa

Suosittelemme lippujen hankkimista etukäteen, jolloin ne ovat halvempia. Ovimyynti alkaa tuntia ennen kunkin näytöksen alkua ja lippuja myydään vain kyseiseen näytökseen.

Lippupaketit

Mikäli haluat tulla seuraamaan kolmea tai useampaa näytöstä on sinun mahdollista hankkia useamman näytöksen lippupaketti. Lippupaketit ovat myynnissä vain Lippuagentin verkkokaupassa. Kun olet valinnut haluamasi lippupaketin/ -paketit, siirry ostoskoriin antamaan yhteystietosi ja valitsemaan haluamasi näytökset ja katsomotoiveesi. Näiden tietojen jälkeen tuotteet maksetaan normaalisti palvelussa. Kun maksutapahtuma on hyväksytty, saat siitä maksuvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiin. Varsinaiset lippupakettiin sisältyvät liput toimitetaan sinulle erikseen neljän (4) arkipäivän kuluessa ilmoittamaasi sähköpostiin. Lippupakettien myynti päättyy ​ke​ ​13.12.2017 klo 23.00. HUOM! Mikäli ostit myös yksittäisiä lippuja, muista tulostaa ne tai lähettää e-liput sähköpostiisi maksun jälkeen palvelussa!

Lippupakettien hinnat ovat:

Lippupaketti 3 eri näytöstä yht. 37 € (sis. käsittelymaksun 1,00 €)
Lippupaketti 4 eri näytöstä yht. 45 € (sis. käsittelymaksun 1,00 €)
Lippupaketti 5 eri näytöstä yht. 51,50 € (sis. käsittelymaksun 1,50 €)
Lippupaketti 6 eri näytöstä yht. 55,50 € (sis. käsittelymaksun 1,50 €)

Lippupaketit on tarkoitettu henkilöille jotka haluavat tulla katsomaan vähintään kolmea eri näytöstä. Ne eivät siis ole ryhmälippuja. Yksi henkilö voi kuitenkin ostaa useamman lippupaketin kerrallaan. Lippupaketteja ei ole erikseen lapsille ja aikuisille, vaan ne ovat yhden hintaiset kaikille.

Huoltajaliput

3-4 ja 5-6 -vuotiaiden ryhmissä esiintyvän lapsen huoltaja saa Pasilan Urheiluhallilla ilmoittautumisen yhteydessä yhden ilmaisen huoltajalipun/esiintyvä lapsi siihen näytökseen, jossa hänen lapsensa esiintyy. Huoltajalippu velvoittaa huoltajan huolehtimaan lapsestaan pukuhuoneessa ja muualla Pasilan Urheilutalolla näytöspäivän ajan. Kyseessä ei siis ole varsinainen vapaalippu. Jos oppilas on 6-vuotias, mutta käy 7-9 -vuotiaiden tai 7-12 -vuotiaiden tunneilla, pyydämme huoltajaa olemaan yhteydessä toimistoon huoltajalipusta sopimiseksi 7.12. mennessä!

ESIINTYJIEN ILMOITTAUTUMINEN

Pasilan Urheiluhallilla esiintyjät ilmoittautuvat läsnä oleviksi jonka jälkeen he pääsevät kulkemaan pukuhuoneeseen sekä mahdollisiin kenraaliharjoituksiin. Esiintyjien on tultava hyvissä ajoin paikalle ja varattava aikaa myös ilmoittautumiseen. Pyydämme kaikkia esiintymään tulevia oppilaita esittämään ilmoittautumispisteessä nimellä varustetun asiakaskorttinsa ilmoittautumisen nopeuttamiseksi. Pukuhuoneeseen pääsevät vain esiintymään tulevat läsnä oleviksi ilmoittautuneet oppilaat ja alle 6-vuotiaiden huoltajat, joilla on huoltajalippu. Siksi pyydämme vanhempia laittamaan lapsille esiintymisvaatteet, kampaukset ja meikkaukset valmiiksi jo kotona. Kun näytös on alkanut saa pukuhuoneissa olla ainoastaan käynnissä olevan näytöksen esiintyjiä. Sovithan tapaamiset salin ulkopuolelle. Esiintyjien kulku saleihin tapahtuu pukuhuoneiden kautta. Jätäthän ulkovaatteet ja ulkokengät pukuhuoneisiin. Kaikilla niillä oppilailla, joilla on pitkä päivä, on hyvä olla eväät mukana. Urheiluhallin kahviosta voi myös ostaa syötävää.

RAJOITETUSTI PARKKITILAA

Pyydämme huomioimaan, että Pasilan Urheiluhallin läheisyydessä pysäköintitilaa on rajoitetusti. Suosittelemme käyttämään julkisia kulkuneuvoja: www.reittiopas.fi.

VIDEOTALLENTEET

StepUp Schoolin oppilasnäytös taltioidaan Videokioskin toteuttamana. DVD:n hinta on 26,90€ ja suoratoiston 14,90€. Tilauslinkit löytyvät osoitteesta https://www.videokioski.fi/cat/stepup

Muistathan rekisteröityä Videokioskin käyttäjäksi ja tallentaa osoitetietosi, jotta ennakkotilaus voidaan kohdistaa oikein! Suoratoistotallenteet tulevat Videokioskiin jo muutaman päivän kuluttua tapahtumasta.