Joulutauon tiiviskurssit: Dance together, aikuinen & lapsi Christmas Special keskiviikkona 20.12.

Tule tanssimaan ja virittäytymään jouluisiin tunnelmiin yhdessä lapsesi tai muun miniystäväsi kanssa! Järjestämme joulutauon aikana, keskiviikkona 20.12. Espoossa seuraavat aikuisen ja lapsen yhteiset tanssikurssit:

Sarppa Seppänen: Mama ja Baby Dance Workout klo 15.15.-16.00

Mama & Baby Dance Workout on tehokas ja turvallinen treeni, jossa yhdistyvät tanssirytmien tarjoama yhteisöllinen riemu sekä kehoa huoltavat ja vahvistavat lihaskuntoharjoitteet. Keskitymme palautumaan raskaudesta sekä synnytyksestä ja tutustumaan uudistuneeseen kehoon liikkeessä. Etsimme myös tapoja tuoda lisää energiaa äidin ja vauvan yhteiseen arkeen huolella valitun soittolistan säestyksellä.

Kurssilla yhdistelemme joogan, pilateksen, kuntoharjoittelun sekä tanssin erilaisia elementtejä keskittyen niiden avulla voimaannuttamaan kehoa sekä mieltä rennon letkeässä ilmapiirissä.

Kurssi on suunnattu raskaudesta sekä synnytyksestä palautuville äideille yhdessä vauvan (alle 1 v.) kanssa ja se soveltuu kaikille lääkärin luvan synnytyksen jälkeiseen liikuntaan saaneille tanssijoille aina ensikertalaisista edistyneisiin. Osa liikkeissä tehdään yhdessä vauvan kanssa ja mikäli mahdollista, osa niin, että vauva tutkailee maailmaa äidin vieressä.

Kurssilla etenemme tehokkaasti, mutta pienten ehdoilla. Ruokailuhetket, vaipanvaihdot, tunneilmaisut sekä muut yllättävät tekijät ovat osa elämää ja enemmän kuin tervetulleita.

Anu Raita: Aikuinen & 1 v. lapsi klo 16.00-16.45 sekä

Sarppa Seppänen: Aikuinen & lapsi 2–4 v. klo 16.45–17.30

Aikuinen & Lapsi -kurssi on nimensä mukaisesti lapsen ja aikuisen yhteinen tanssi- ja iloitteluhetki, jossa yhdessä tekeminen ja kannustaminen ovat tärkeässä roolissa.

Liikumme energisesti erilaisten liikeharjoituksien, tarinoiden, mielikuvien sekä musiikin innoittamana ja tutustumme tanssin peruselementteihin sekä ryhmässä toimimisen taitoihin yhdessä aikuisen kanssa. Pääpaino on leikin varjolla tapahtuvassa oppimisessa.

Kurssille voi osallistua oman vanhemman, kummin, isovanhemman tai muun tärkeän aikuisen kanssa. Myös aikuinen on tunnilla aktiivinen liikkuja sekä kannustaja.

Tunti kehittää sekä motorisia että luovia taitoja, koordinaatiokykyä sekä oman kehon hahmottamista. Aiempaa tanssikokemusta ei vaadita.

Kurssin ennakkohinta 20 € / 45 min kurssi (ovilipun hinta 23 € / 45 min kurssi)

Kurssipaikka: StepUp School Espoo, Piispanportti 12 B, Matinkylä

Ennakkoilmoittautuminen Dance Together -tunneille on päättynyt. Kursseilla on kuitenkin tilaa ja voit osallistua kursseille tulemalla paikan päälle ja maksamalla ovilipun 23 € / 45 min kurssi.

Tiiviskurssien ilmoittautumisohje

Tutustu tiiviskurssimaksujen tuote-ehtoihin