Joulutauon tiiviskurssit: Yin Jooga – hengitä ja pysähdy 3.1.

Myös joulutauolla pääset tanssimaan ja huoltamaan kehoa. Järjestämme useita joulutauon tiiviskursseja. Tule tutustumaan kevätkauden uuteen lajiin Yin Joogaan ja uuteen opettajaamme Eevaliisaan tiistaina 3.1.

Yin Jooga on tullut kehonhuoltotuntien rinnalle erilaisissa liikuntaharrastuksissa. Tällä tiiviskurssilla puhutaan Yin Joogasta, tutustutaan yleisimpiin Yin Jooga asentoihin eli asanoihin ja puhutaan hengityksen merkityksestä harjoituksessa. Sinulla on aikaa kysymyksiin ennen varsinaista harjoitusta. Kurssi sopii kaikille kehonhuollosta kiinnostuneille. Tule mukaan mattomatkalle hengittämään kanssamme!

Eevaliisa Bonet: Yin Jooga – hengitä ja pysähdy 16+ tiistaina 3.1. klo 17.00–19.00

Yin Jooga

Yin Joogan taustalla ovat taolaisuus ja kiinalainen lääketiede. Amerikkalaiset Paul Grilley ja Paul Zink ovat muokanneet alkuperäisen harjoituksen länsimaalaisille sopivaksi. Yin Jooga on mielyttävä kehonhuoltomuoto, johon voit olla juuri sellaisena kuin olet.

Yin joogassa annetaan lupa päästää irti oman arjen haasteista, olivatpa ne mitä tahansa. Aktiivisen ja sykettä kohottavan tekemisen sijaan keskitytään sykettä laskevaan ja mieltä rauhoittavaan olemiseen sekä oman kehon kuunteluun. Usein Yin Jooga harjoituksessa asennossa eli asanassa pysytään useampia minuutteja. Yin Jooga harjoitus toimii hyvin myös ensiaskeleena liikkumisen aloittamisessa tauon jälkeen.

Yin Joogan hyötyjä ovat muun muassa:

  • parantaa nivelten ja sidekudosten aineenvaihduntaa
  • lisää kehon liikkuvuutta
  • aktivoi ruoansulatusta ja nestekiertoa kehossasi
  • auttaa keskittymään
  • helpottaa nukahtamista
  • tasapainottaa verenpainetta (stressinhallinta)

Yin Jooga auttaa sinua tuntemaan oman kehosi paremmin. Sen avulla kehonhallintasi ja tietoisuus omasta kehosta ja sen toiminnasta lisääntyy. Yin Joogassa harjoiteltavien hengitystekniikkojen myötä oma kehosi antautuu helpommin rentoutumiselle.

Eevaliisa opettaa Yin Joogaa kevätkaudella perjantaisin Helsingin toimipisteessä klo 16.30 – 17.55.

Kurssin ennakkohinta 34 €

Kurssipaikka: StepUp School Helsinki, Kaikukatu 4 A, Sörnäinen

Ennakkoilmoittautuminen Eevaliisan kurssille on päättynyt eikä kurssille voi enää varata paikkoja. Kurssilla on kuitenkin vielä tilaa ja voit osallistua tulemalla paikan päälle ja maksamalla vastaanottoon päiväkohtaisen ovilipun 37 €/2h.

Tutustu tiiviskurssimaksujen tuote-ehtoihin

Tiiviskurssien ilmoittautumisohje