Hakuohjeet

HAKU SKENE -MUSIIKKITEATTERIN KOULUTUSOHJELMAAN KAUDELLE 2022 – 2023 ON NYT AUKI!

Koe-esiintymiset Skene -musiikkiteatterin koulutusohjelmaryhmiin:

Juniorit 1 (10-13 -vuotiaat), Juniorit 2 (14-17 -vuotiaat) sekä Aikuiset 18+ järjestetään torstaina 2.6.2022 StepUp Schoolin Helsingin toimipisteessä seuraavasti:

Juniorit 1 klo 15.30 (ilmoittautuminen klo 15.00 alkaen)

Juniorit 2 klo 17.00 (ilmoittautuminen klo 16.30 alkaen)

Aikuiset 18+ klo 19.30 (ilmoittautuminen klo 19.00 alkaen)

Hae mukaan ke 25.5.2022 mennessä tästä linkistä >>

Missasitko ilmoittautumisen deadlinen? Voit jälki-ilmoittautua koe-esiintymiseen sähköpostitse osoitteeseen skene@stepup.fi.

TANSSIKOE:

Koe-esiintymiseen on otettava mukaan treenivarusteet. 18+ ryhmälle myös tanssikengät.

LAULUKOE:

Juniorit 1 (10-13 v.) valinnaiset kappaleet: ”Chim chim cheree” (Maija Poppanen), ”Mikä voi olla sen mukavampaa” (Sound of Music), ”Hymy” (Smile, elokuvasta Nykyaika) tai ”Karhun elämää” (The Bare Necessities, Viidakkokirja)

Juniorit 2 (14-17v.) valinnaiset kappaleet: ”Sateenkaaren tuolla puolen” (Ihmemaa Oz), ”Tuulen värit” (Pocahontas), ”Mikä voi olla sen mukavampaa” (Sound of Music) tai ”Kun aika on” (elokuvasta Romeo & Julia).

18+ valinnaiset kappaleet: ”All that jazz” (Chicago), ”Big Spender” (Sweet Charity), ”New York, New York” (elokuvasta New York, New York),  ”Cabaret” (Cabaret), ”Willkommen” (Cabaret) tai ”Nuoruustango” (elokuvasta Kreivi)

Huom! Opettele valitsemasi laulun sanat myös puhuttuna tekstinä, ikään kuin monologina. Laulu omalla äidinkielellä! Laulukokeessa on pianosäestys.

Valtaosa valinnaisista kappaleista löydettävissä mm. Suuri Toivelaulu -kirjasarjan kirjoista.

Kaikki hakijat osallistuvat sekä tanssi- että laulukokeeseen riippumatta siitä, mitä ovat valinneet omaksi vahvuusalueekseen. Lauluvuorot jaetaan koe-esiintymiseen ilmoittautumisjärjestyksessä.