StepUp Dancers

StepUp Schoolissa starttaa syksyllä 2017  täysin uudenlainen treeniryhmä, joka korvaa vanhat Show- ja Streettanssin 15+ koulutusohjelmat. Ryhmän jäsenet valitaan tiukan auditionin kautta ja heiltä odotetaan kovaa treenimotivaatiota, sitoutumista ryhmään sekä halua kehittyä niin tanssijana kuin esiintyjänä.

Uusi treeniryhmä jakautuu kahteen eri linjaan, joita ovat Show ja Urban. Show-puolen pääopettajina toimivat Jari Saarelainen ja Mindy Lindblom, Urban-puolella puolestaan Sebastian Wennström ja Nora Mahmoud. Kummallekin linjalle valitaan maksimissaan 15 tanssijaa, jotka tulevat saamaan pääopettajilta henkilökohtaista ohjausta sekä palautetta pitkin vuotta.

Ryhmän omat, pääopettajien pitämät tunnit, keskittyvät pääasiassa erilaisten esittävien koreografioiden opetteluun minkä lisäksi kullekin oppilaalle valitaan neljä pakollista viikkotuntia monipuolisen ja tuloksellisen treenin takaamiseksi. Ryhmän omilla tunneilla vierailee projektiluontoisesti myös muita koulumme huippuopettajia. Tämän lisäksi ryhmän oppilaat saavat StepUp Schoolin Aytime-kortin, jolla he voivat treenata kaikilla avoimilla viikkotunneilla niin paljon kuin haluavat.

StepUp tulee järjestämään ryhmän tanssijoille monipuolisia esiintymistilaisuuksia mm. tanssitapahtumien, koreografiakatselmusten, promoesiintymisten ja muiden keikkojen muodossa.

Ryhmän vuosimaksuun sisältyvät ryhmän omat tanssitunnit (3,5 h/vk) sekä kaikki StepUp Schoolin avoimet tanssitunnit. Näiden lisäksi hintaan sisältyvät starttiviikonloppu tanssikoululla sekä ryhmän oma edustusasu.

Lukuvuoden hinta on saman suuruinen kuin syys- ja kevätkauden Anytime-korttien yhteenlaskettu hinta eli 2.180 €, maksu neljässä erässä (syyskaudella 2 x 545 € ja kevätkaudella 2 x 545 €)

Haku ryhmään

Ryhmän audition pidetään sunnuntaina 4.6. Helsingin toimipisteessä. Urban-linjan audition alkaa klo 17.00 ja Show-linjan audition klo 19.00.

Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta 29.5. mennessä ››

Hakijoille ei lähetetä erillistä kutsua, vaan kaikkia hakijoita pyydetään saapumaan paikan päälle vähintään puoli tuntia ennen koetanssin alkamista.

Koetansseissa ei ole yhteisiä lämmittelyjä, joten lämmittelethän itsesi valmiiksi. Koetanssit sisältävät lattian poikki -harjoitteita sekä ryhmässä opettajan johdolla tanssittavia koreografioita. Koetanssiin ei tarvitse valmistaa etukäteen soolotanssia.

Jos haet Show-linjalle ota mukaan auditioniin myös tanssimiseen sopivat korolliset kengät.