Katutanssi workshop aikuisille 10.-11.9.2022

Syyskuussa järjestämme ensimmäistä kertaa isomman viikonloppu-workshopin 30+ ikäryhmän tanssijoille. Tällä workshopilla pääset oppimaan eri katutanssilajien tekniikoita eri opettajien johdolla. Workshopilla opetettavat lajit ovat hip hop, locking ja electro swing house maustein. Workshopin vastuuopettajana toimii yli vuosikymmenen ajan katutanssilajeja opettanut Ville Köngäs ja muina opettajina toimivat Teemu Kullberg (ent. Korjuslommi) ja Masi Saurén. Workshop tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua monipuolisen tanssilajin eri tyyleihin unohtamatta lajille ominaista rentoa otetta ja ”groovea”.

Viikonlopun workshop koostuu kahdesta päivästä, josta kumpanakin tanssitaan 2×90 minuutin tanssitunnit. Tuntien välissä on tauko, jonka aikana osallistujat voivat vetää happea ja ruokailla (omat eväät).

Workshop soveltuu hyvin tanssijalle, joka omaa hiukan aikaisempaa tanssikokemusta katutanssista tai muista lajeista, taso on avoin.

Aikuisten katutanssi workshop 30+ lauantaina 10.9. ja sunnuntaina 11.9. klo 11.00–14.45

Kurssin ennakkohinta 95 € / neljä 90 min tuntia

Kurssipaikka: StepUp School Helsinki, sali 1, Kaikukatu 4 A, Sörnäinen

Ennakkoilmoittautuminen kurssille on päättynyt eikä kurssille voi enää varata paikkoja. Kurssilla on kuitenkin vielä tilaa ja voit osallistua tulemalla paikan päälle ja maksamalla vastaanottoon ovilipun, jonka hinta on 50 € / kurssipäivä.

Tutustu tiiviskurssimaksujen tuote-ehtoihin

Tiiviskurssien ilmoittautumisohje