Kesäaikataulu on ilmestynyt! Ilmoittautuminen kesätunneille alkaa 2.5.

Kesäkauden aikataulu on ilmestynyt!  Ilmoittautuminen kesätunneille alkaa torstaina 2.5. Ilmoittautumisia ei siirretä kevätkaudelta kesäkaudelle. Valitse siis aikataulusta ne tunnit, joille haluat ja ilmoittaudu niille erikseen.

Kesäkausi alkaa maanantaina 3.6. ja päättyy keskiviikkona 19.6. 

Kesäkaudella tarjoamme tunteja nuorille ja aikuisille. Ikärajattomilla tunneilla voivat käydä sekä nuoret että aikuiset. Tunteja on Helsingin ja Espoon toimipisteessä maanantaista torstaisin ja Tapanilassa maanantaisin ja keskiviikkoisin. Kesäkausi päättyy juhannusviikon keskiviikkoon.

Uutena lajina alkaa Breikin perusteet, jota opettaa uusi opettajamme Kalle Reini. Kalle opettaa Breikin perusteita 13+ ja 30+ ryhmille torstaisin Helsingissä.

Tapanilan kursseille ilmoittaudutaan jatkossa aikataulusivun kautta samaan tapaan kuin muillekin tunneille. Tapanilan kursseille on kuitenkin pakollinen ennakkoilmoittautuminen.

Aikataulu ilmestyy varsinaiselle aikataulusivulle 2.5., jolloin ilmoittautuminen kesäkaudelle alkaa. Tutustu kesän aikatauluun ja hinnastoon alla olevista linkeistä:

Aikataulu – Kesä 2024

Hinnasto – Kesä 2024

Kesätuntien liput

Kesäkauden tunneille käyvät voimassaoloaikojen puitteissa samat kertaliput, sarjaliput sekä viikon ja kuukauden Anytime-liput kuin kevät- ja syyskausien tunneille. Syyskauden kausikohtaiset liput (mm. koko syyskauden Anytime ja kausimaksut) eivät kelpaa maksuksi kesätunneille. Lisäksi kesäkaudelle tulee myyntiin koko kesän Anytime ajalle 3.-19.6. hintaan 160 € ja Tapanilan kursseille koko kesän kurssikohtainen kausimaksu.

Tervetuloa kesätunneille!