Kesän intensiivi-workshop: Musiikkiteatteri 5.-7.8.

Tule treenaamaan musiikkiteatteria huippuopettajien johdolla intensiivi-workshopille Helsinkiin 5.-8.8.!  Workshop sopii 11–15 -vuotiaille keskitason/edistyneen tason oppilaille ja esim. koulutusohjelmien oppilaille.

ma 5.8.–ke 7.8.2019 Kesän intensiivi-workshop: Musiikkiteatteri 11–15 v keskitaso/edistyneet, StepUp School Helsinki, hinta 165 €  KURSSI PERUTTU!

Musiikkiteatterin intensiivi-workshop on suunnattu musiikkiteatteria aikaisemmin harrastaneille. Workshopissa treenataan niin tanssia, laulua kuin näyttelijäntyötä osin erikseen ja osin samanaikaisesti. Workshopin opettajina toimivat Skene musiikkiteatterikoulun mahtavat opettajat Jyri NumminenPauliina Kiuru ja Jermo Grundström. Opetus tapahtuu osin englanninkielisenä. Workshop alkaa joka päivä klo 10.00 ja päättyy klo 15.00. Hinta sisältää opetuksen lisäksi päivittäisen lounaan ja tapaturmavakuutuksen.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tämän linkin kautta viimeistään 11.7. ››. Ilmoittautuminen edellyttää osallistujan rekisteröimistä StepUp Schoolin oppilaaksi. Jos oppilas ei ole aiemmin rekisteröitynyt, voit tehdä sen täällä ››

Ilmoittautumisohje ››

HUOM! Workshopille ei voi osallistua ilman vahvistettua ennakkoilmoittautumista!

Maksujen tuote- ja peruutusehdot ››