Kevään 2017 oppilasnäytökset

StepUp Schoolin kevään 2017 oppilasnäytökset ovat 25.–28.5. Pasilan Urheiluhallilla (Radiokatu 22). Oppilasnäytöksissä esiintyvät lähes kaikki tanssikoulun ryhmät, Street- ja Showtanssin koulutusohjelmat, Energy to Burn ja Skene Musiikkiteatterikoulu. Perjantain näytöksessä esiintyy vain kisaryhmiä; muodostelmia, pienryhmiä, duoja ja sooloja. Osa kisaryhmistä esiintyy kuitenkin muissa näytöksissä. Muodostelmien näytökset löytyvät ryhmäjaosta, koulutusohjelmaryhmille saattaa kuitenkin vielä tulla lisää esityksiä. Pienryhmien, duojen ja soolojen esiintymisistä sovitaan erikseen. Ryhmien jako näytöksiin löytyy alla olevasta linkistä.

RyhmajakoKevat2017.pdf

Näytösajat:

helatorstaina 25.5. klo 18.00
perjantaina 26.5. klo 18.00 (kisanäytös)
lauantaina 27.5. klo 11.00, 14.30 ja 18.00
sunnuntaina 28.5. klo 11.00, 14.30 ja 18.00

Viikonlopun näytökset kestävät noin 1–1,5  tuntia ja niissä ei ole väliaikaa. Helatorstain ja perjantain näytökset ovat pitempiä (n. 2-2,5 tuntia). Kaikki StepUp Schoolia tällä kaudella edustaneet kilpailijat pääsevät halutessaan esiintymään Kisanäytökseen perjantaina. Kisanäytöksessä ei ole muita ryhmiä. Pääsääntöisesti yksi ryhmä esiintyy vain yhdessä näytöksessä. Julkaisemme näytösten ohjelmat tällä sivulla oppilasnäytösviikolla. Käsiohjelmia ei ole jaossa Pasilan Urheiluhallilla, joten tulosta ne halutessasi mukaan juhlaan.

Näytökset kuvataan ja videoidaan. Taltioitua materiaalia käytetään tanssikoulun mainonnassa mm. nettisivuilla.

Kasiohjelma, to 18 naytos, kevat 2017

Kasiohjelma, pe 18 naytos, kevat 2017

Kasiohjelma, la 11.00 naytos, kevat 2017

Kasiohjelma, la 14.30 naytos, kevat 2017

Kasiohjelma, la 18.00 naytos, kevat 2017

Kasiohjelma, su 11.00 naytos, kevat 2017

Kasiohjelma, su 14.30 naytos, kevat 2017

Kasiohjelma, su 18.00 naytos, kevat 2017

ESIINTYMISVAATTEET, YLIMÄÄRÄISET HARJOITUKSET JA KENRAALIHARJOITUKSET

Esityksiä harjoitellaan tanssituntien aikana, mistä johtuen esiintyvien ryhmien kevätkauden viimeisten viikkojen tanssitunnit poikkeavat normaaleista tanssitunneista. Opettaja tiedottaa ryhmäkohtaisesti, missä vaatteissa ryhmä esiintyy ja mikä on ryhmän kenraaliharjoitusaika. Kaikilla ryhmillä ei ole kenraaliharjoituksia. Mahdolliset ylimääräiset harjoitukset ja kenraaliharjoitukset ovat maksuttomia. Mikäli ylimääräisiä harjoituksia järjestetään, tiedottaa opettaja niistä oppilaita tuntien aikana. Kenraaleja pääsevät katsomaan vain esiintyjät, kyseiseen näytökseen lipun lunastaneet katsojat ja huoltajalippulaiset. Kenraaliharjoitusaikataulut ja suurin osa opettajien tiedotteista on nyt julkaistu. Lisäämme tiedotteita niiden valmistuttua.

Kenraaliharjoitus, to klo 18.00 näytös, kevät 2017.pdf

Kenraaliharjoitus pe klo 18.00 näytös, kevät 2017.pdf

Kenraaliharjoitus, la klo 11.00 näytös, kevät 2017.pdf

Kenraaliharjoitus, la klo 14.30 näytös, kevät 2017.pdf

Kenraaliharjoitus, la klo 18.00 näytös, kevät 2017.pdf

Kenraaliharjoitus, su klo 11.00 naytos, kevat 2017.pdf

Kenraaliharjoitus, su klo 14.30 naytos, kevat 2017.pdf

Kenraaliharjoitus, su klo 18.00 naytos, kevat 2017.pdf

Opettajien tiedotteita ››

LIPUNMYYNTI – OSTA LIPPUSI ENNAKKOON EDULLISEMMIN!

Lipunmyynti esityksiin alkaa 3.5. klo 10.00. Lippuja voi ostaa Lippuagentin verkkokaupasta ja lipunmyyntipisteistä. Lippuagentin verkkokaupasta ostetut liput voi tulostaa kotona tai tilata sähköpostiin. Lippuja ei ole myynnissä tanssikoululla.

Liput ovat numeroituja paikkalippuja ja ne ovat näytöskohtaisia. Huomioithan lippuja ostaessasi, että B-katsomot ovat alakatsomoita ja A-katsomot yläkatsomoita. Lava sijaitsee B2-katsomon edessä. Esiintyjät eivät tarvitse pääsylippua sen päivän näytöksiin, jossa itse esiintyvät, mutta heille ei myöskään ole etukäteen varattuja istumapaikkoja. Jos näytös myydään loppuun, emme takaa, että esiintyjät mahtuvat katsomoon ilman lippua. Alle 3-vuotiaat eivät tarvitse omaa lippua jos he istuvat vanhemman sylissä. Koska saliin on vain yksi katsojasisäänkäynti, voi sisäänpääsyyn mennä jonkin verran aikaa. Pyydämmekin rauhallisuutta, kaikki lipun lunastaneet mahtuvat kyllä omille paikoilleen.

katsomokartta

Lippujen hinnat ennakkomyynnissä Lippuagentissa

aikuiset 16 euroa + Lippuagentin käsittelymaksu sekä mahdolliset toimitus- ja maksutapamaksut ››
lapset (3-14 v.) 11 euroa + Lippuagentin käsittelymaksu sekä mahdolliset toimitus- ja maksutapamaksut ››

Myynti Lippuagentissa päättyy 1,5 tuntia ennen kunkin näytöksen alkua.

Lippujen hinnat ovella (jos lippuja jäljellä)

aikuiset 19 euroa
lapset (3-14 v.) 14 euroa

Suosittelemme lippujen hankkimista etukäteen, jolloin ne ovat halvempia. Ovimyynti alkaa tuntia ennen kunkin näytöksen alkua ja lippuja myydään vain kyseiseen näytökseen.

Lippupaketit

Mikäli haluat tulla seuraamaan kolmea tai useampaa näytöstä on sinun mahdollista hankkia useamman näytöksen lippupaketti. Lippupaketit ovat myynnissä vain Lippuagentin verkkokaupassa. Kun olet valinnut haluamasi lippupaketin/ -paketit, siirry ostoskoriin antamaan yhteystietosi ja valitsemaan haluamasi näytökset ja katsomotoiveesi. Näiden tietojen jälkeen tuotteet maksetaan normaalisti palvelussa. Kun maksutapahtuma on hyväksytty, saat siitä maksuvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiin. Varsinaiset lippupakettiin sisältyvät liput toimitetaan sinulle erikseen neljän (4) arkipäivän kuluessa ilmoittamaasi sähköpostiin. Lippupakettien myynti päättyy to 18.5.2017 klo 23.00. HUOM! Mikäli ostit myös yksittäisiä lippuja, muista tulostaa ne tai lähettää e-liput sähköpostiisi maksun jälkeen palvelussa!

Lippupakettien hinnat ovat:

Lippupaketti 3 eri näytöstä yht. 37 € (sis. käsittelymaksun 1,00 €)
Lippupaketti 4 eri näytöstä yht. 45 € (sis. käsittelymaksun 1,00 €)
Lippupaketti 5 eri näytöstä yht. 51,50 € (sis. käsittelymaksun 1,50 €)
Lippupaketti 6 eri näytöstä yht. 55,50 € (sis. käsittelymaksun 1,50 €)

Lippupaketit on tarkoitettu henkilöille jotka haluavat tulla katsomaan vähintään kolmea eri näytöstä. Ne eivät siis ole ryhmälippuja. Yksi henkilö voi kuitenkin ostaa useamman lippupaketin kerrallaan. Lippupaketteja ei ole erikseen lapsille ja aikuisille, vaan ne ovat yhden hintaiset kaikille.

Huoltajaliput

3-4 ja 5-6 -vuotiaiden ryhmissä esiintyvän lapsen huoltaja saa Pasilan Urheiluhallilla ilmoittautumisen yhteydessä yhden ilmaisen huoltajalipun/esiintyvä lapsi siihen näytökseen, jossa hänen lapsensa esiintyy. Huoltajalippu velvoittaa huoltajan huolehtimaan lapsestaan pukuhuoneessa ja muualla Pasilan Urheilutalolla näytöspäivän ajan. Kyseessä ei siis ole varsinainen vapaalippu. Jos oppilas on 6-vuotias, mutta käy 7-9 -vuotiaiden tai 7-12 -vuotiaiden tunneilla, pyydämme huoltajaa olemaan yhteydessä toimistoon huoltajalipusta sopimiseksi 15.5. mennessä!

ESIINTYJIEN ILMOITTAUTUMINEN

Pasilan Urheiluhallilla esiintyjät ilmoittautuvat läsnä oleviksi jonka jälkeen he pääsevät kulkemaan pukuhuoneeseen sekä mahdollisiin kenraaliharjoituksiin. Esiintyjien on tultava hyvissä ajoin paikalle ja varattava aikaa myös ilmoittautumiseen. Pyydämme kaikkia esiintymään tulevia oppilaita esittämään ilmoittautumispisteessä nimellä varustetun asiakaskorttinsa ilmoittautumisen nopeuttamiseksi. Pukuhuoneeseen pääsevät vain esiintymään tulevat läsnä oleviksi ilmoittautuneet oppilaat ja alle 6-vuotiaiden huoltajat, joilla on huoltajalippu. Siksi pyydämme vanhempia laittamaan lapsille esiintymisvaatteet, kampaukset ja meikkaukset valmiiksi jo kotona. Kun näytös on alkanut saa pukuhuoneissa olla ainoastaan käynnissä olevan näytöksen esiintyjiä. Sovithan tapaamiset salin ulkopuolelle. Esiintyjien kulku saleihin tapahtuu pukuhuoneiden kautta. Jätäthän ulkovaatteet ja ulkokengät pukuhuoneisiin. Kaikilla niillä oppilailla, joilla on pitkä päivä, on hyvä olla eväät mukana. Urheiluhallin kahviosta voi myös ostaa syötävää.

RAJOITETUSTI PARKKITILAA

Pyydämme huomioimaan, että Pasilan Urheiluhallin läheisyydessä pysäköintitilaa on rajoitetusti. Suosittelemme käyttämään julkisia kulkuneuvoja: www.reittiopas.fi.

VIDEOTALLENTEET

StepUp Schoolin oppilasnäytös taltioidaan Videokioskin toteuttamana. Videotallenteet voi tilata edullisesti ennakkoon osoitteesta https://www.videokioski.fi/cat/stepup. Ennakkotilaushinta Videokioski-tallenteelle 9,90€ ja DVD:lle 22,90€. Jälkitilaushinta näytösten jälkeen: Videokioski-tallenne 14,90€ ja DVD 29,90€. Muistathan rekisteröityä Videokioskin käyttäjäksi ja tallentaa osoitetietosi, jotta ennakkotilaus voidaan kohdistaa oikein! Suoratoistotallenteet tulevat Videokioskiin jo muutaman päivän kuluttua tapahtumasta.

Täältä selviää, mikä Videokioski-tallenne on = https://www.videokioski.fi/video/25