Kevään 2018 oppilasnäytökset

StepUp Schoolin kevään 2018 oppilasnäytökset ovat 26.-28.5. Pasilan Urheiluhallilla (Radiokatu 22). Oppilasnäytöksissä esiintyvät lähes kaikki tanssikoulun ryhmät, Street- ja Showtanssin koulutusohjelmat, Energy to Burn ja Skene Musiikkiteatterikoulu. Ryhmien jako näytöksiin löytyy täältä: Ryhmajako Kevat 2018

Näytösajat:

lauantaina 26.5. klo 11.00, 15.00 ja 19.00
sunnuntaina 27.5. klo 11.00, 15.00 ja 19.00
maanantaina 28.5. klo 18.00

Lauantain ja sunnuntain aamu- ja iltapäivänäytökset kestävät arviolta noin 1–1,5 tuntia. Lauantain ja sunnuntain iltanäytökset kestävät arviolta noin 1,5–2 tuntia. Maanantain näytös kestää arviolta noin 2-2,5 tuntia. Näytöksissä ei ole väliaikaa. Yleisö pääsee kulkemaan sisään ja ulos salista aploditaukojen aikana pitämällä lipun mukanaan. Pääsääntöisesti yksi ryhmä esiintyy vain yhdessä näytöksessä. Näytösten ohjelmat löytyvät alta. Käsiohjelmia ei ole jaossa Pasilan Urheiluhallilla, joten tulosta ne halutessasi mukaan juhlaan.

Kasiohjelma la 11.00 naytos

Kasiohjelma la 15.00 naytos

Kasiohjelma la 19.00 naytos

Kasiohjelma su 11.00 naytos

Kasiohjelma su 15.00 naytos

Kasiohjelma su 19.00 naytos

Kasiohjelma ma 18.00 naytos

Näytökset kuvataan ja videoidaan. Taltioitua materiaalia käytetään tanssikoulun mainonnassa mm. nettisivuilla.

ESIINTYMISVAATTEET, YLIMÄÄRÄISET HARJOITUKSET JA KENRAALIHARJOITUKSET

Esityksiä harjoitellaan tanssituntien aikana, mistä johtuen esiintyvien ryhmien syyskauden viimeisten viikkojen tanssitunnit poikkeavat normaaleista tanssitunneista. Opettaja tiedottaa ryhmäkohtaisesti, missä vaatteissa ryhmä esiintyy ja mikä on ryhmän kenraaliharjoitusaika. Kaikilla ryhmillä ei ole kenraaliharjoituksia. Kenraaliharjoitukset sekä mahdolliset ylimääräiset harjoitukset ovat maksuttomia. Mikäli ylimääräisiä harjoituksia järjestetään, tiedottaa opettaja niistä oppilaita tuntien aikana. Kenraaleja pääsevät katsomaan vain esiintyjät, kyseiseen näytökseen lipun lunastaneet katsojat ja huoltajalippulaiset.

Kenraali la 11.00 naytos

Kenraali la 15.00 naytos

Kenraali la 19.00 naytos

Kenraali su 11.00 naytos

Kenraali su 15.00 naytos

Kenraali su 19.00 naytos

Kenraali ma 18.00 naytos

Opettajien tiedotteita ››

LIPUNMYYNTI – OSTA LIPPUSI ENNAKKOON EDULLISEMMIN!

Lipunmyynti esityksiin alkaa 26.4. klo 10.00. Lippuja voi ostaa Lippuagentin verkkokaupasta ja lipunmyyntipisteistä. Lippuagentin verkkokaupasta ostetut liput voi tulostaa kotona tai tilata sähköpostiin. Lippuja ei ole myynnissä tanssikoululla.

Liput ovat numeroituja paikkalippuja ja ne ovat näytöskohtaisia. Huomioithan lippuja ostaessasi, että B-katsomot ovat alakatsomoita ja A-katsomot yläkatsomoita. Lava sijaitsee B2-katsomon edessä. Esiintyjät eivät tarvitse pääsylippua sen päivän näytöksiin, jossa itse esiintyvät, mutta heille ei myöskään ole etukäteen varattuja istumapaikkoja. Jos näytös myydään loppuun, emme takaa, että esiintyjät mahtuvat katsomoon ilman lippua. Alle 3-vuotiaat eivät tarvitse omaa lippua jos he istuvat vanhemman sylissä. Koska saliin on vain yksi katsojasisäänkäynti, voi sisäänpääsyyn mennä jonkin verran aikaa. Pyydämmekin rauhallisuutta, kaikki lipun lunastaneet mahtuvat kyllä omille paikoilleen.

katsomokartta

Lippujen hinnat ennakkomyynnissä Lippuagentissa

aikuiset 17 euroa + sekä mahdolliset Lippuagentin toimitus- ja maksutapamaksut ››
lapset (3-14 v.) 12 euroa + sekä mahdolliset Lippuagentin toimitus- ja maksutapamaksut ››

Myynti Lippuagentissa päättyy 1,5 tuntia ennen kunkin näytöksen alkua.

Lippujen hinnat ovella (jos lippuja jäljellä)

aikuiset 20 euroa
lapset (3-14 v.) 15 euroa

Suosittelemme lippujen hankkimista etukäteen, jolloin ne ovat halvempia. Ovimyynti alkaa tuntia ennen kunkin näytöksen alkua ja lippuja myydään vain kyseiseen näytökseen.

Lippupaketit

Mikäli haluat tulla seuraamaan kolmea tai useampaa näytöstä on sinun mahdollista hankkia useamman näytöksen lippupaketti. Lippupaketit ovat myynnissä vain Lippuagentin verkkokaupassa. Kun olet valinnut haluamasi lippupaketin/ -paketit, siirry ostoskoriin antamaan yhteystietosi ja valitsemaan haluamasi näytökset ja katsomo toiveesi. Näiden tietojen jälkeen tuotteet maksetaan normaalisti palvelussa. Kun maksutapahtuma on hyväksytty, saat siitä maksuvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiin. Varsinaiset lippupakettiin sisältyvät liput toimitetaan sinulle erikseen neljän (4) arkipäivän kuluessa ilmoittamaasi sähköpostiin. Lippupakettien myynti päättyy ke 23.5.2018 klo 23.00. HUOM! Mikäli ostit myös yksittäisiä lippuja, muista tulostaa ne tai lähettää e-liput sähköpostiisi maksun jälkeen palvelussa!

Lippupakettien hinnat ovat:

Lippupaketti 3 eri näytöstä yht. 40 € (sis. käsittelymaksun 1,00 €)
Lippupaketti 4 eri näytöstä yht. 49 € (sis. käsittelymaksun 1,00 €)
Lippupaketti 5 eri näytöstä yht. 56,50 € (sis. käsittelymaksun 1,50 €)
Lippupaketti 6 eri näytöstä yht. 61,50 € (sis. käsittelymaksun 1,50 €)

Lippupaketit on tarkoitettu henkilöille jotka haluavat tulla katsomaan vähintään kolmea eri näytöstä. Ne eivät siis ole ryhmälippuja. Yksi henkilö voi kuitenkin ostaa useamman lippupaketin kerrallaan. Lippupaketteja ei ole erikseen lapsille ja aikuisille, vaan ne ovat yhden hintaiset kaikille.

Huoltajaliput

3-4 ja 5-6 -vuotiaiden ryhmissä esiintyvän lapsen huoltaja saa Pasilan Urheiluhallilla ilmoittautumisen yhteydessä yhden ilmaisen huoltajalipun/esiintyvä lapsi siihen näytökseen, jossa hänen lapsensa esiintyy. Huoltajalippu velvoittaa huoltajan huolehtimaan lapsestaan pukuhuoneessa ja muualla Pasilan Urheilutalolla näytöspäivän ajan. Kyseessä ei siis ole varsinainen vapaalippu. Jos oppilas on 6-vuotias, mutta käy 7-9 -vuotiaiden tai 7-12 -vuotiaiden tunneilla, pyydämme huoltajaa olemaan yhteydessä toimistoon huoltajalipusta sopimiseksi 17.5. mennessä!

ESIINTYJIEN ILMOITTAUTUMINEN

Pasilan Urheiluhallilla esiintyjät ilmoittautuvat läsnä oleviksi jonka jälkeen he pääsevät kulkemaan pukuhuoneeseen sekä mahdollisiin kenraaliharjoituksiin. Esiintyjien on tultava hyvissä ajoin paikalle ja varattava aikaa myös ilmoittautumiseen. Pyydämme kaikkia esiintymään tulevia oppilaita esittämään ilmoittautumispisteessä nimellä varustetun asiakaskorttinsa ilmoittautumisen nopeuttamiseksi. Pukuhuoneeseen pääsevät vain esiintymään tulevat läsnä oleviksi ilmoittautuneet oppilaat ja alle 6-vuotiaiden huoltajat, joilla on huoltajalippu. Siksi pyydämme vanhempia laittamaan lapsille esiintymisvaatteet, kampaukset ja meikkaukset valmiiksi jo kotona. Kun näytös on alkanut saa pukuhuoneissa olla ainoastaan käynnissä olevan näytöksen esiintyjiä. Sovithan tapaamiset salin ulkopuolelle. Esiintyjien kulku saleihin tapahtuu pukuhuoneiden kautta. Jätäthän ulkovaatteet ja ulkokengät pukuhuoneisiin. Kaikilla niillä oppilailla, joilla on pitkä päivä, on hyvä olla eväät mukana. Urheiluhallin kahviosta voi myös ostaa syötävää.

RAJOITETUSTI PARKKITILAA

Pyydämme huomioimaan, että Pasilan Urheiluhallin läheisyydessä pysäköintitilaa on rajoitetusti. Suosittelemme käyttämään julkisia kulkuneuvoja: www.reittiopas.fi.

VIDEOTALLENTEET

StepUp Schoolin kevään 2018 -näytöstallenteet voi tilata helposti Videokioskin kautta osoitteesta https://www.videokioski.fi/cat/stepup

Kevätnäytöksistä on saatavilla seuraavat näytöskohtaiset tallenteet:

Suoratoisto 14,90€
DVD 26,90€

Ostettujen suoratoistotallenteiden katseluoikeus säilyy Videokioskissa ja ne ovat katsottavissa missä ja milloin vain asiakkaan ollessa kirjautuneena sisään Videokioskin sivuille. Palvelu toimii myös mobiilisti.

Muistathan rekisteröityä käyttäjäksi ennen tilausta ja tallentaa osoitetietosi, jotta DVD-tilaus voidaan kohdistaa oikein!
Suoratoistotallenteet tulevat Videokioskiin jo muutaman päivän kuluttua tapahtumasta. DVD:n toimitusaika on n. kaksi viikkoa tapahtumasta.

Täältä selviää, mikä Videokioski-tallenne on: https://www.videokioski.fi/video/25