Kevään 2019 oppilasnäytökset

StepUp Schoolin kevään 2019 oppilasnäytökset ovat 25.-27.5. Pasilan Urheiluhallilla (Radiokatu 22). Oppilasnäytöksissä esiintyvät lähes kaikki tanssikoulun ryhmät, Street- ja Showtanssin koulutusohjelmat sekä Skene Musiikkiteatterikoulu. Pääsääntöisesti yksi ryhmä esiintyy vain yhdessä näytöksessä. Ryhmien jako näytöksiin löytyy täältä:

RyhmajakoKevat 2019

Näytösajat:

lauantaina 25.5. ja sunnuntaina 26.5. klo 10.45, 14.30 ja 18.15
maanantaina 27.5. klo 18.00

Lauantain ja sunnuntain aamu- ja iltapäivänäytökset kestävät arviolta noin 1–1,5 tuntia. Lauantain, sunnuntain ja maanantain iltanäytökset kestävät arviolta noin 2 tuntia. Näytöksissä ei ole väliaikaa. Näytösten ohjelmat julkaistaan tällä sivulla näytösviikolla. Käsiohjelmia ei ole jaossa Pasilan Urheiluhallilla, mutta ne ovat esillä Urheiluhallin seinillä. Voit halutessasi tulostaa käsiohjelmat kotona mukaasi tai esim. valokuvata käsiohjelman Urheiluhallin seinältä kännykkäkameralla tai katsoa käsiohjelmia kännykällä netin kautta.

Kasiohjelma la 10.45 naytos

Kasiohjelma la 14.30 naytos

Kasiohjelma la 18.15 naytos

Kasiohjelma su 10.45 naytos

Kasiohjelma su 14.30 naytos

Kasiohjelma su 18.15 naytos

Kasiohjelma ma 18.00 naytos

Näytökset kuvataan ja videoidaan. Taltioitua materiaalia käytetään tanssikoulun mainonnassa mm. nettisivuilla.

ESIINTYMISVAATTEET, YLIMÄÄRÄISET HARJOITUKSET JA KENRAALIHARJOITUKSET

Esityksiä harjoitellaan tanssituntien aikana, mistä johtuen esiintyvien ryhmien kevätkauden viimeisten viikkojen tanssitunnit poikkeavat normaaleista tanssitunneista. Opettaja tiedottaa ryhmäkohtaisesti, missä vaatteissa ryhmä esiintyy ja mikä on ryhmän kenraaliharjoitusaika. Kaikilla ryhmillä ei ole kenraaliharjoituksia. Kenraaliharjoitukset sekä mahdolliset ylimääräiset harjoitukset ovat maksuttomia. Mikäli ylimääräisiä harjoituksia järjestetään, tiedottaa opettaja niistä oppilaita tuntien aikana. Kenraaleja pääsevät katsomaan vain esiintyjät, kyseiseen näytökseen lipun lunastaneet katsojat ja huoltajalippulaiset. Julkaisemme kenraaliharjoitusaikataulut ja opettajien tiedotteet tällä sivulla niiden valmistuttua.

Opettajien tiedotteita ››

Kenraali la 10.45 naytos

Kenraali la 14.30 naytos

Kenraali la 18.15 naytos

Kenraali su 10.45 naytos

Kenraali su 14.30 naytos

Kenraali su 18.15 naytos

Kenraali ma 18.00 naytos

LIPUNMYYNTI – OSTA LIPPUSI ENNAKKOON EDULLISEMMIN!

Lipunmyynti esityksiin alkaa 25.4. klo 10.00. Lippuja voi ostaa Lippuagentin verkkokaupasta. Verkkokaupasta ostetut liput voi tulostaa kotona tai tilata sähköpostiin. Lippuja ei ole myynnissä tanssikoululla.

Liput ovat numeroituja paikkalippuja ja ne ovat näytöskohtaisia. Kaikki B-katsomot ovat alakatsomoita ja A-katsomot yläkatsomoita. Lava sijaitsee B2-katsomon edessä. Kaikista katsomoista näkee hyvin lavalle. Huomioitahan kuitenkin, että A1, A2 ja A3 -katsomoiden kahdella ensimmäisellä rivillä aiheutuu pieni näköhaitta lasikaiteesta.

Esiintyjät eivät tarvitse pääsylippua sen päivän näytöksiin, jossa itse esiintyvät, mutta heille ei myöskään ole etukäteen varattuja istumapaikkoja katsomosta. Esiintyjille on varattu pieni alue lattiatasosta lavan vierestä. Jos näytös myydään loppuun, emme takaa, että esiintyjät mahtuvat saliin ilman lippua. Alle 3-vuotiaat eivät tarvitse omaa lippua jos he istuvat vanhemman sylissä.

katsomokartta

Lippujen hinnat ennakkomyynnissä Lippuagentissa

aikuiset 17 euroa + Lippuagentin käsittelymaksu ja mahdolliset toimitus- ja maksutapamaksut ››
lapset (3-14 v.) 12 euroa + Lippuagentin käsittelymaksu ja mahdolliset toimitus- ja maksutapamaksut ››

Myynti Lippuagentissa päättyy 1,5 tuntia ennen kunkin näytöksen alkua.

Lippujen hinnat ovella (jos lippuja jäljellä)

aikuiset 20 euroa
lapset (3-14 v.) 15 euroa

Suosittelemme lippujen hankkimista etukäteen, jolloin ne ovat halvempia. Ovimyynti alkaa tuntia ennen kunkin näytöksen alkua ja lippuja myydään vain silloin alkamassa olevaan näytökseen.

Lippupaketit

Mikäli haluat tulla seuraamaan kolmea tai useampaa näytöstä on sinun mahdollista hankkia useamman näytöksen lippupaketti. Lippupaketit ovat myynnissä vain Lippuagentin verkkokaupassa. Kun olet valinnut haluamasi lippupaketin/-paketit, siirry ostoskoriin antamaan yhteystietosi ja valitsemaan haluamasi näytökset ja katsomotoiveesi*. Näiden tietojen jälkeen tuotteet maksetaan normaalisti palvelussa. Kun maksutapahtuma on hyväksytty, saat siitä maksuvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiin. Varsinaiset lippupakettiin sisältyvät liput toimitetaan sinulle erikseen neljän (4) arkipäivän kuluessa ilmoittamaasi sähköpostiin. Lippupakettien myynti päättyy 22.5. klo 23.00. HUOM! Mikäli ostit myös yksittäisiä lippuja, muista tulostaa ne tai lähettää e-liput sähköpostiisi maksun jälkeen palvelussa!

*Lippupakettitilaukset käsitellään manuaalisesti saapumisjärjestyksessä samanaikaisesti nettilipunmyynnin kanssa. Emme takaa, että saat liput toivomastasi katsomosta, jos katsomo myydään loppuun netin kautta. Kaikista katsomoista näkee lavalle hyvin, ainoastaan katsomoiden A1, A2 ja A3 kahdella ensimmäisellä rivillä on pieni näköhaitta lasikaiteesta.

Lippupakettien hinnat ovat:

Lippupaketti 3 eri näytöstä yht. 40 € (sis. käsittelymaksun 1,50 €) + Lippuagentin mahdolliset toimitus- ja maksutapamaksut ››
Lippupaketti 4 eri näytöstä yht. 49 € (sis. käsittelymaksun 1,50 €) + Lippuagentin mahdolliset toimitus- ja maksutapamaksut ››
Lippupaketti 5 eri näytöstä yht. 56,50 € (sis. käsittelymaksun 2 €) + Lippuagentin mahdolliset toimitus- ja maksutapamaksut ››
Lippupaketti 6 eri näytöstä yht. 61,50 € (sis. käsittelymaksun 2 €) + Lippuagentin mahdolliset toimitus- ja maksutapamaksut ››

Lippupaketit on tarkoitettu henkilöille jotka haluavat tulla katsomaan vähintään kolmea eri näytöstä. Ne eivät siis ole ryhmälippuja. Yksi henkilö voi kuitenkin ostaa useamman lippupaketin kerrallaan. Lippupaketteja ei ole erikseen lapsille ja aikuisille, vaan ne ovat yhden hintaiset kaikille.

Huoltajaliput

3–4 ja 5–6 -vuotiaiden ryhmissä esiintyvän lapsen huoltaja saa Pasilan Urheiluhallilla ilmoittautumisen yhteydessä yhden ilmaisen huoltajalipun/esiintyvä lapsi siihen näytökseen, jossa hänen lapsensa esiintyy. Huoltajalippu velvoittaa huoltajan huolehtimaan lapsestaan pukuhuoneessa ja muualla Pasilan Urheilutalolla näytöspäivän ajan. Kyseessä ei siis ole varsinainen vapaalippu. Jos oppilas on 6-vuotias, mutta käy 7–9 -vuotiaiden tunneilla, pyydämme huoltajaa olemaan yhteydessä toimistoon (school@stepup.fi tai puh 09 77461730) huoltajalipusta sopimiseksi 16.5. mennessä!

ESIINTYJIEN ILMOITTAUTUMINEN

Pasilan Urheiluhallilla esiintyjät ilmoittautuvat läsnä oleviksi, jonka jälkeen he pääsevät kulkemaan pukuhuoneeseen sekä mahdollisiin kenraaliharjoituksiin. Esiintyjien on tultava hyvissä ajoin paikalle ja varattava aikaa myös ilmoittautumiseen. Pyydämme kaikkia esiintymään tulevia oppilaita esittämään ilmoittautumispisteessä nimellä varustetun asiakaskorttinsa ilmoittautumisen nopeuttamiseksi. Pukuhuoneeseen pääsevät vain esiintymään tulevat läsnä oleviksi ilmoittautuneet oppilaat ja alle 6-vuotiaiden huoltajat, joilla on huoltajalippu. Siksi pyydämme vanhempia laittamaan lapsille esiintymisvaatteet, kampaukset ja meikkaukset valmiiksi jo kotona. Kun näytös on alkanut saa pukuhuoneissa olla ainoastaan käynnissä olevan näytöksen esiintyjiä. Sovithan tapaamiset salin ulkopuolelle. Esiintyjien kulku saleihin tapahtuu pukuhuoneiden kautta. Jätäthän ulkovaatteet ja ulkokengät pukuhuoneisiin.

Kaikilla niillä oppilailla, joilla on pitkä päivä, on hyvä olla eväät mukana. Urheiluhallin kahviosta voi myös ostaa syötävää.

OHJEITA PAIKAN PÄÄLLE

Koska saliin on vain yksi katsojasisäänkäynti, voi sisäänpääsyyn mennä jonkin verran aikaa. Pyydämmekin rauhallisuutta, kaikki lipun lunastaneet mahtuvat kyllä omille paikoilleen.

Yleisö pääsee kulkemaan sisään ja ulos salista aploditaukojen aikana pitämällä lipun mukanaan. Pyydämme ystävällisesti katsojia kunnioittamaan esiintyjiä ja olemaan paikoillaan esitysten ajan ja liikkumaan vain aplodien ja spiikkien aikana. Salin ovi on kiinni esitysten ollessa käynnissä ja avataan vain aploditaukojen aikana.

RAJOITETUSTI PARKKITILAA

Pyydämme huomioimaan, että Pasilan Urheiluhallin läheisyydessä on vain rajoitetusti pysäköintitilaa. Suosittelemme käyttämään julkisia kulkuneuvoja: www.reittiopas.fi.

LÖYTÖTAVARAT

Pasilan Urheiluhallille jääneet löytötavarat siirretään Helsingin toimipisteeseen näytösten jälkeen ja niitä voi tiedustella toimistolta kirjallisesti osoitteesta school@stepup.fi. Liitäthän mukaan tarkat tuntomerkit sekä omat yhteystietosi. Löytötavaroita säilytetään kaksi kuukautta, jonka jälkeen noutamattomat löytötavarat lahjoitetaan eteenpäin hyväntekeväisyyteen.

Musiikkiteatterikoulu Skenen omista kevätnäytöksistä voit lukea täältä ››