Kevään 2022 oppilasnäytökset

StepUp Schoolin kevään 2022 oppilasnäytökset ovat 27.-29.5. Pasilan Urheiluhallilla (Radiokatu 22). Oppilasnäytöksissä esiintyvät lähes kaikki lasten ja nuorten ryhmät, aikuisten ryhmiä, Street- ja Showtanssin koulutusohjelmat sekä Skene Musiikkiteatterikoulu. Lisäksi nähdään tanssikisoissa menestyneitä esityksiä. Ryhmien jako näytöksiin löytyy alla olevista linkeistä. Pääsääntöisesti yksi ryhmä esiintyy vain yhdessä näytöksessä.

Spring show 2022 information in English ››

RyhmajakoKevat2022

RyhmajakoTapanilaKevat2022

Näytösajat:

perjantaina 27.5. klo 18.00
lauantaina 28.5. ja sunnuntaina 29.5. klo 10.45, 14.30 ja 18.15

Lauantain ja sunnuntain aamu- ja iltapäivänäytökset kestävät arviolta noin 1–1,5 tuntia. Perjantain, lauantain ja sunnuntain iltanäytökset kestävät arviolta noin 2 tuntia. Näytöksissä ei ole väliaikaa. Yleisö pääsee kulkemaan sisään ja ulos salista aploditaukojen aikana pitämällä lipun mukanaan. Yleisö pääsee saliin pääsylipulla jo kenraaliharjoitusten aikana, joten suosittelemme saapumista paikalle hyvissä ajoin viime hetken ruuhkan välttämiseksi.

Käsiohjelmat on julkaistu ja ne löytyvät alla olevista linkeistä. Käsiohjelmia ei ole jaossa Pasilan Urheiluhallilla, mutta ne ovat esillä Urheiluhallin seinillä. Voit halutessasi tulostaa käsiohjelmat kotona mukaasi tai esim. valokuvata käsiohjelman Urheiluhallin seinältä kännykkäkameralla tai katsoa käsiohjelmia kännykällä netin kautta.

Käsiohjelma pe 18.00 naytos

Kasiohjelma la 10.45 naytos

Kasiohjelma la 14.30 naytos

Kasiohjelma la 18.15 naytos

Kasiohjelma su 10.45 naytos

Käsiohjelma su 14.30 naytos

Käsiohjelma su 18.15 naytos

Näytökset kuvataan ja videoidaan tanssikoulun omaa käyttöä varten. Taltioitua materiaalia käytetään tanssikoulun mainonnassa mm. nettisivuilla.

Tulethan paikalle vain täysin terveenä ja muista hyvä käsi- ja yskimishygienia.

ESIINTYMISVAATTEET, YLIMÄÄRÄISET HARJOITUKSET JA KENRAALIHARJOITUKSET

Esityksiä harjoitellaan tanssituntien aikana, mistä johtuen esiintyvien ryhmien kevätkauden viimeisten viikkojen tanssitunnit poikkeavat normaaleista tanssitunneista. Opettaja tiedottaa ryhmäkohtaisesti, missä vaatteissa ryhmä esiintyy ja mikä on ryhmän kenraaliharjoitusaika. Kaikilla ryhmillä ei ole kenraaliharjoituksia. Kenraaliharjoitukset sekä mahdolliset ylimääräiset harjoitukset ovat maksuttomia. Mikäli ylimääräisiä harjoituksia järjestetään, tiedottaa opettaja niistä oppilaita tuntien aikana/oheisessa kirjallisessa tiedotteessa. Kenraaleja pääsevät katsomaan vain esiintyjät, kyseiseen näytökseen lipun lunastaneet katsojat ja huoltajalippulaiset. Julkaisemme opettajien tiedotteet tällä sivulla niiden valmistuttua.

Opettajien tiedotteita ››

Kenraali pe 18.00 naytos

Kenraali la 10.45 naytos

Kenraali la 14.30 naytos

Kenraali la 18.15 naytos

Kenraali su 10.45 naytos

Kenraali su 14.30 naytos

Kenraali su 18.15 naytos

LIPUNMYYNTI – OSTA LIPPUSI ENNAKKOON EDULLISEMMIN!

Lipunmyynti esityksiin alkaa maanantaina 2.5. klo 10.00. Lippuja voi ostaa Lippuagentin verkkokaupasta. Verkkokaupasta ostetut liput voi tulostaa kotona tai tilata sähköpostiin. Lippuja ei ole myynnissä tanssikoululla.

Liput ovat numeroituja paikkalippuja ja ne ovat näytöskohtaisia. Kaikki B-katsomot ovat alakatsomoita ja A-katsomot yläkatsomoita. Lava sijaitsee B2-katsomon edessä. Kaikista katsomoista näkee hyvin lavalle. Huomioitahan kuitenkin, että A1, A2 ja A3 -katsomoiden kahdella ensimmäisellä rivillä aiheutuu pieni näköhaitta lasikaiteesta.

Esiintyjät eivät tarvitse pääsylippua sen päivän näytöksiin, jossa itse esiintyvät, mutta heille ei myöskään ole etukäteen varattuja istumapaikkoja katsomosta. Esiintyjille on varattu pieni alue lattiatasosta lavan vierestä. Alle 3-vuotiaat eivät tarvitse omaa lippua jos he istuvat vanhemman sylissä. Koska saliin on vain yksi katsojasisäänkäynti, voi sisäänpääsyyn mennä jonkin verran aikaa. Pyydämmekin rauhallisuutta, kaikki lipun lunastaneet mahtuvat kyllä omille paikoilleen. Yleisö pääse saliin pääsylipulla jo kenraaliharjoitusten aikana, joten suosittelemme saapumista paikalle hyvissä ajoin viime hetken ruuhkan välttämiseksi.

Pasilan Urheiluhallilla ei katsomossa ole varsinaisia invapaikkoja. Voit ostaa paikan mihin tahansa katsomoon. Henkilökuntamme ohjaa sinut pyörätuolelle varattuun katsomon osaan. Pyörätuolia käyttävän avustaja ei tarvitse omaa pääsylippua.

katsomokartta

Lippujen hinnat ennakkomyynnissä Lippuagentissa

aikuiset 17 euroa + Lippuagentin käsittelymaksu ja mahdolliset toimitus- ja maksutapamaksut ››
lapset (3-14 v.) 12 euroa + Lippuagentin käsittelymaksu ja mahdolliset toimitus- ja maksutapamaksut ››

Myynti Lippuagentissa päättyy 1,5 tuntia ennen kunkin näytöksen alkua.

Lippujen hinnat ovella (jos lippuja jäljellä)

aikuiset 20 euroa
lapset (3-14 v.) 15 euroa

Suosittelemme lippujen hankkimista etukäteen, jolloin ne ovat halvempia. Ovimyynti alkaa tuntia ennen kunkin näytöksen alkua ja lippuja myydään vain silloin alkamassa olevaan näytökseen.

Lippupaketit

Mikäli haluat tulla seuraamaan kolmea tai useampaa näytöstä on sinun mahdollista hankkia useamman näytöksen lippupaketti. Kun olet valinnut haluamasi lippupaketin/-paketit, siirry ostoskoriin antamaan yhteystietosi ja valitsemaan haluamasi näytökset ja katsomotoiveesi*. Näiden tietojen jälkeen tuotteet maksetaan normaalisti palvelussa. Kun maksutapahtuma on hyväksytty, saat siitä maksuvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiin. Varsinaiset lippupakettiin sisältyvät liput toimitetaan sinulle erikseen neljän (4) arkipäivän kuluessa ilmoittamaasi sähköpostiin. Lippupakettien myynti päättyy 23.5. klo 23.00. HUOM! Mikäli ostit myös yksittäisiä lippuja, muista tulostaa ne tai lähettää e-liput sähköpostiisi maksun jälkeen palvelussa!

*Lippupakettitilaukset käsitellään manuaalisesti saapumisjärjestyksessä samanaikaisesti nettilipunmyynnin kanssa. Emme takaa, että saat liput toivomastasi katsomosta, jos katsomo myydään loppuun netin kautta. Kaikista katsomoista näkee lavalle hyvin, ainoastaan katsomoiden A1, A2 ja A3 kahdella ensimmäisellä rivillä on pieni näköhaitta lasikaiteesta.

Lippupakettien hinnat ovat:

Lippupaketti 3 eri näytöstä yht. 40,50 € (sis. käsittelymaksun 2 €) + Lippuagentin mahdolliset toimitus- ja maksutapamaksut ››
Lippupaketti 4 eri näytöstä yht. 49,50 € (sis. käsittelymaksun 2 €) + Lippuagentin mahdolliset toimitus- ja maksutapamaksut ››
Lippupaketti 5 eri näytöstä yht. 57,00 € (sis. käsittelymaksun 2,50 €) + Lippuagentin mahdolliset toimitus- ja maksutapamaksut ››
Lippupaketti 6 eri näytöstä yht. 62,00 € (sis. käsittelymaksun 2,50 €) + Lippuagentin mahdolliset toimitus- ja maksutapamaksut ››

Lippupaketit on tarkoitettu henkilöille jotka haluavat tulla katsomaan vähintään kolmea eri näytöstä. Ne eivät siis ole ryhmälippuja. Yksi henkilö voi kuitenkin ostaa useamman lippupaketin kerrallaan. Lippupaketteja ei ole erikseen lapsille ja aikuisille, vaan ne ovat yhden hintaiset kaikille.

HUOM! Torstain 26.5. klo 17.00 Skenen Kevätfestarit ei kuulu lippupakettilippuihin.

Huoltajaliput

3–4 ja 5–6 -vuotiaiden ryhmissä esiintyvän lapsen huoltaja saa Pasilan Urheiluhallilla ilmoittautumisen yhteydessä yhden ilmaisen huoltajalipun/esiintyvä lapsi siihen näytökseen, jossa hänen lapsensa esiintyy. Huoltajalippu velvoittaa huoltajan huolehtimaan lapsestaan pukuhuoneessa ja muualla Pasilan Urheilutalolla näytöspäivän ajan. Kyseessä ei siis ole varsinainen vapaalippu. Jos oppilas on 6-vuotias, mutta käy 7–9 -vuotiaiden tunneilla, pyydämme huoltajaa olemaan yhteydessä toimistoon (school@stepup.fi tai puh 09 77461730) huoltajalipusta sopimiseksi 18.5. mennessä!

ESIINTYJIEN ILMOITTAUTUMINEN

Pasilan Urheiluhallilla esiintyjät ilmoittautuvat läsnä oleviksi, jonka jälkeen he pääsevät kulkemaan pukuhuoneeseen sekä mahdollisiin kenraaliharjoituksiin. Esiintyjien on tultava hyvissä ajoin paikalle ja varattava aikaa myös ilmoittautumiseen. Pyydämme kaikkia esiintymään tulevia oppilaita esittämään ilmoittautumispisteessä nimellä varustetun asiakaskorttinsa ilmoittautumisen nopeuttamiseksi. Pukuhuoneeseen pääsevät vain esiintymään tulevat läsnä oleviksi ilmoittautuneet oppilaat ja alle 6-vuotiaiden huoltajat, joilla on huoltajalippu. Siksi pyydämme vanhempia laittamaan lapsille esiintymisvaatteet, kampaukset ja meikkaukset valmiiksi jo kotona. Kun näytös on alkanut saa pukuhuoneissa olla ainoastaan käynnissä olevan näytöksen esiintyjiä. Sovithan tapaamiset salin ulkopuolelle. Esiintyjien kulku saleihin tapahtuu pukuhuoneiden kautta. Jätäthän ulkovaatteet ja ulkokengät pukuhuoneisiin.

Kaikilla niillä oppilailla, joilla on pitkä päivä, on hyvä olla eväät mukana. Urheiluhallin kahviosta voi myös ostaa syötävää.

OHJEITA PAIKAN PÄÄLLE

Kaikki katsojat kulkevat sisään Pasilan Urheiluhallin pääovesta, rakennuksen ylimmästä kerroksesta, johon on kulku suoraan parkkipaikalta (oheisen kuvan vihreä nuoli).

Esiintyjät sekä heidän huoltajansa kulkevat sisään Pasilan Urheiluhallin alimmasta kerroksesta, kävelytien viereltä, jonne laskeutuu parkkipaikalta portaat (oheisen kuvan siniset nuolet). Esiintyjien ilmoittautuminen ja huoltajalippujen jako tapahtuu pohjakerroksessa. Pohjakerrokseen voivat jäädä vain esiintyjät ja huoltajalipun haltijat.

Näytösten jälkeen talosta poistutaan ensisijaisesti salista suoraan ulkotiloihin
katsomosta katsoen vasemmalla olevien uloskäyntien kautta (oheisen kuvan oranssi pallo ja nuolet).

Muistathan pitää kulkuväylät vapaana!

Pääsyliput tarkistetaan salin ovella. Koska saliin on vain yksi katsojasisäänkäynti, voi sisäänpääsyyn mennä jonkin verran aikaa. Pyydämmekin rauhallisuutta, kaikki lipun lunastaneet mahtuvat kyllä omille paikoilleen.

Yleisö pääsee kulkemaan sisään ja ulos salista aploditaukojen aikana pitämällä lipun mukanaan. Pyydämme ystävällisesti katsojia kunnioittamaan esiintyjiä ja olemaan paikoillaan esitysten ajan ja liikkumaan vain aplodien ja spiikkien aikana. Salin ovi on kiinni esitysten ollessa käynnissä ja avataan vain aploditaukojen aikana.

RAJOITETUSTI PARKKITILAA

Pyydämme huomioimaan, että Pasilan Urheiluhallin läheisyydessä on vain rajoitetusti pysäköintitilaa. Suosittelemme käyttämään julkisia kulkuneuvoja: www.reittiopas.fi.

LÖYTÖTAVARAT

Pasilan Urheiluhallille jääneet löytötavarat siirretään Helsingin toimipisteeseen näytösten jälkeen ja niitä voi tiedustella toimistolta kirjallisesti osoitteesta school@stepup.fi. Liitäthän mukaan tarkat tuntomerkit sekä omat yhteystietosi. Löytötavaroita säilytetään kaksi kuukautta, jonka jälkeen noutamattomat löytötavarat lahjoitetaan eteenpäin hyväntekeväisyyteen.

Musiikkiteatterikoulu Skenen omista kevätnäytöksistä voit lukea täältä ››