Kevään uutuuksia

Vaikka aikatauluun ei tule kovin suuria muutoksia syyskaudelta kevätkaudelle siirryttäessä, löytyy sieltä kuitenkin myös ilahduttavia uutuuksia.

Sebastian Visan aikuisten Commercial 30+ tunteja on jatkossa tarjolla Helsingissä niin alkeis- kuin jatkotason tunteina. Alkeistunti löytyy sunnuntai-illoista, kun taas keskiviikkoisin tarjolla on paljon toivottu alkeisjatkotason tunti.

Pekka Kataisen Power Core Pilates tekee paluun Helsingin torstaiaamuihin. Tämän lisäksi torstaiaamupäivisin on tarjolla kaksi Pekan 60+ tuntia; uusille oppilaille suunnattu Easy Latin 60+ alkeet, joka pyörii tammi-maaliskuussa, sekä läpi koko kevään pyörivä Dance 60+, jossa vauhti on jo vähän reippaampaa. Pekan 60+ tuntien lisäksi maanantaipäivisin on tarjolla jo klassikoksi muodostunut Marco Bjurströmin Happy Hour 60+ alkeet tunti, joka sopii ihan kaikille.

Torstai-iltapäivissä käynnistyy uusi edistyneemmille oppilaille suunnattu erikoisryhmä, Klassiset piruetit, jota opettaa Fatima Witick.

Helsingin lauantain monipuolinen aikuisten tuntitarjonta täydentyy entisestään, kun keväällä käynnistyy Aurora Ylisen uusi Easy Latin 30+ alkeet tunti. Myös Melisa Cetinin vetämää aikuisten Hip Hoppia on jatkossa tarjolla niin alkeis- kuin keskitason tuntina.

Vantaalla alkaa keväällä uusi Commercial 30+ alkeet tunti Sarppa Seppäsen vetämänä keskiviikkoisin. Tämän lisäksi Tuomas Hyvösen perjantain suosittua Balettia on nyt tarjolla sekä alkeis- että alkeisjatkotason tuntina.