Kiirastorstain Supersyvävenyttely – myös etäopetuksena

Fatima Witick opettaa kiirastorstaina 14.4. Helsingissä jo perinteiseksi muodostuneen kahden ja puolen tunnin Supersyvävenyttelyn, ”Fatiman pääsiäispassion”. Kurssilla käydään koko keho perusteellisesti läpi ja opetellaan kehonhuollollista tekniikkaa sekä käytännössä että teoriatasolla. Kurssi sopii kaikille oman kehon hyvinvoinnista kiinnostuneille, tanssitausta ei ole välttämätön.

Kurssille on mahdollista osallistua myös etänä zoomin kautta. Katso ilmoittautumisohje alta.

Fatima Witick: Supersyvävenyttely 16+ kiirastorstaina 14.4. klo 18.00–20.30

Kurssin ennakkohinta 38 € / 2,5 tuntia. Ennakkoilmoittautuminen päättyy 6.4.

Kurssipaikka: StepUp School Helsinki, Kaikukatu 4 A, Sörnäinen

Ennakkoilmoittautumisaika kurssille on päättynyt. Kurssilla on kuitenkin vielä tilaa ja voit osallistua kurssille tulemalla paikan päälle ja maksamalla ovilipun 40 € vastaanottoon. Kurssille on mahdollista osallistua myös etänä:

Ilmoittautumisohje etäopetukseen

• hanki kurssin etälippu asiakastilillesi ennen ilmoittautumista verkkokaupastamme. Kurssilippu löytyy verkkokaupasta 90 min lippujen alta. Etälipun hinta on 38 €. Mikäli sinulla ei ole StepUpin asiakastiliä, saat sellaisen rekisteröitymällä oppilaaksi täältä.

• ilmoittaudu osoitteeseen zoom@stepup.fi viimeistään kaksi tuntia ennen kurssin alkua. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä oma nimesi, StepUpin asiakasnumero sekä sähköpostiosoite, jonne haluat Zoom-linkin.

• sinulle lähetetään kurssin Zoom-linkki viimeistään 30 minuuttia ennen kurssin alkua. Linkki lähetetään siihen osoitteeseen, josta olet ilmoittautunut kurssille. Tarkistathan myös roskapostin.

• Huomioithan että tunnin maksu ja linkki ovat henkilökohtaisia eikä linkkiä saa jakaa eteenpäin.

• Suosittelemme, että pidät videoyhteyden päällä koko kurssin ajan.

• Zoomin käyttö on helppoa. Olemme kuitenkin koonneet avuksesi muutamia lisäohjeita.

Maksaminen henkilöstöedulla etänä

Henkilöstöedulla maksaminen ei ole toistaiseksi mahdollista verkkokauppamme kautta. Mikäli käytössäsi on Eazybreak, Smartum Pay, Edenred mobiili tai ePassi, voit kuitenkin maksaa kurssimaksun myös etänä. Etämaksun edellytyksenä on, että maksat koko summan samalla maksutavalla. Katso ohje alta:

Etamaksaminen henkilostoedulla Fatiman Supersyvavenyttelyyn 14.4.22

 

Tutustu Fatimaan ja hänen opetusfilosofiaansa osoitteessa www.fatimawitick.com.

Tutustu kurssimaksujen tuote-ehtoihin ››

Tiiviskurssien ilmoittautumisohje