Kiirastorstain Supersyvävenyttely & Nerve Gliding – myös etäopetuksena

Fatima Witick opettaa kiirastorstaina 6.4.23 Helsingissä jo perinteiseksi muodostuneen kahden ja puolen tunnin kehonhuoltotreenin, ”Fatiman pääsiäispassion”. Nyt kurssilla on syvävenyttelyn lisäksi mukana myös nerve glidingia!

Kurssilla käydään koko keho perusteellisesti läpi ja opetellaan kehonhuollollista tekniikkaa sekä käytännössä että teoriatasolla. Syvävenyttelyssä opetetaan laadukasta venyttelytreeniä. Nerve gliding eli hermorataliu’utus on tietynlaista rentoa liikettä jonka avulla rauhoitetaan ja vapautetaan hermoratoja. Harjoituksen teho syvenee kun mukana on rytmikäs hengitys. Kun hermorata on vapaa ja liikkuva on lihas ja nivel liikkuvampi ja notkeampi. Kurssi sopii kaikille oman kehon hyvinvoinnista kiinnostuneille, tanssitausta ei ole välttämätön.

Kurssille on mahdollista osallistua myös etänä zoomin kautta. Katso ilmoittautumisohje alta.

Fatima Witick: Supersyvävenyttely & Nerve Gliding 16+ kiirastorstaina 6.4. klo 18.00–20.30

Kurssin ennakkohinta 40 € / 2,5 tuntia (Ennakkoilmoittautuminen on päättynyt)

Kurssipaikka: StepUp School Helsinki, Kaikukatu 4 A, Sörnäinen

Ennakkoilmoittautuminen Fatiman kurssille on päättynyt eikä kursseille voi enää varata paikkoja. Kurssilla on kuitenkin vielä tilaa ja voit osallistua tulemalla paikan päälle ja maksamalla vastaanottoon ovilipun 45 €.

Kurssille on mahdollista osallistua myös etänä:

Ilmoittautumisohje etäopetukseen

• hanki kurssin etälippu asiakastilillesi ennen ilmoittautumista verkkokaupastamme. Kurssilippu löytyy verkkokaupasta 85 min lippujen alta. Etälipun hinta on 35 €. Mikäli sinulla ei ole StepUpin asiakastiliä, saat sellaisen rekisteröitymällä oppilaaksi täältä.

• ilmoittaudu osoitteeseen zoom@stepup.fi viimeistään kaksi tuntia ennen kurssin alkua. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä oma nimesi, StepUpin asiakasnumero sekä sähköpostiosoite, jonne haluat Zoom-linkin.

• sinulle lähetetään kurssin Zoom-linkki viimeistään 30 minuuttia ennen kurssin alkua. Linkki lähetetään siihen osoitteeseen, josta olet ilmoittautunut kurssille. Tarkistathan myös roskapostin.

• Huomioithan että tunnin maksu ja linkki ovat henkilökohtaisia eikä linkkiä saa jakaa eteenpäin.

• Suosittelemme, että pidät videoyhteyden päällä koko kurssin ajan.

• Zoomin käyttö on helppoa. Olemme kuitenkin koonneet avuksesi muutamia lisäohjeita.

Maksaminen henkilöstöedulla etänä

Henkilöstöedulla maksaminen ei ole toistaiseksi mahdollista verkkokauppamme kautta. Mikäli käytössäsi on Smartum Pay, Edenred mobiili tai ePassi, voit kuitenkin maksaa kurssimaksun myös etänä. Etämaksun edellytyksenä on, että maksat koko summan samalla maksutavalla. Katso ohje alta:

Etamaksaminen henkilostoedulla Fatiman Pääsiäiskurssille 6.4.23

 

Tutustu Fatimaan ja hänen opetusfilosofiaansa osoitteessa www.fatimawitick.com.

Tutustu kurssimaksujen tuote-ehtoihin ››

Tiiviskurssien ilmoittautumisohje ››