HipHop Freestyle

  • Iät: 13+, 16+
  • Toimipisteet: Helsinki
  • Vaativuustaso: Keskitaso
  • Opettajat: Hanna Kortelainen, Katri Miettinen

HipHop Freestyle tunti on parittomien viikkojen lauantaina kokoontuva suljettu ryhmä. Ryhmä on suunnattu jo pidempään katutansseja tanssineille tanssijoille ja tunnin tavoite on kehittää sekä freestyle- että battletaitoja, erityisesti hip hop -tanssissa. Tunnin lisäksi opettajat osallistuvat oppilaiden kanssa moniin katutanssitapahtumiin, missä pääsee kokemaan hip hop kulttuuria tanssituntien ulkopuolella ja hiomaan freestyle- ja battletaitojaan.

Suljetussa ryhmässä ryhmän tanssijat nähdään yksilöinä ja heidän on mahdollista saada yksilöllistä palautetta. Tämän lisäksi panostetaan yhteiseen ryhmähenkeen, että tanssijat voivat yhdessä oppia ja kehittyä hyvässä ja toisiaan kannustavassa ilmapiirissä.

HipHop Freeestyle tunneille (kesto 120 min) voi osallistua vain erillisellä kausimaksulla, jonka hinta on 240 €. Tunti sisältyy myös koko kauden Anytime-korttiin mutta tunnille tulee ilmoittautua erikseen. Koulutusohjelmien sekä Trainees-ryhmien oppilaat saavat tunnin kausimaksusta ryhmiensä mukaisen 50 / 75 %:n alennuksen kuten muistakin tunneista.

Lisätiedot: hanna.kortelainen@stepup.fi / katri.miettinen@stepup.fi

Ilmoittautumiset: school@stepup.fi