Lisähaku aikuisten Q Crew -katutanssin muodostelmaan

Q Crew on katutanssimuodostelma vuonna 1990 tai sitä ennen syntyneille tanssijoille. Ryhmä tähtää muodostelmalla vuoden 2021 Streettanssin Aikuiset 2 IKM-kilpailuihin. Mahdollisuuksien mukaan muodostelma voi osallistua muihinkin kuin FDO:n järjestämiin tanssikilpailuihin. Ryhmän vetäjinä toimivat Hanna Kortelainen ja Katri Miettinen. Haemme vielä lisää oppilaita ryhmään.

Muodostelma harjoittelee joka toinen sunnuntai muodostelmaa ja tämän lisäksi kerran viikossa 30+ keskitason tunnilla Hannan tai Katrin opettamana. Valmentajat suosittelevat tunteja ja tanssijoiden osalta pyritään siihen, että kummankin opettajan tunnilla käydään kilpailuvuoden aikana. Esimerkiksi kevätkausi Katrin tunnilla ja syyskausi Hannan tunnilla. Mahdollisuus on tarvittaessa myös käydä viikottain alkeistunnilla sovittaessa.

Q Crew:n lisähaku järjestetään sunnuntaina 11.10. klo 18 – 20 Helsingin toimipisteessä.

Ilmoittaudu valintatilaisuuteen etukäteen osoitteeseen katri.miettinen@stepup.fi. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä nimesi, ikäsi ja muutamalla sanalla tanssitaustasi. Hakijoita ei karsita ennakkoilmoittautumisten perusteella, vaan kaikkia halukkaita pyydetään saapumaan paikan päälle koetanssiin.