Loppukesän hybridi-tunnit 26.7.–15.8.

Myös loppukesällä tarjoamme osan tunneista hybrideinä. Hybridi-tunneille voit osallistua joko normaaliin tapaan paikan päällä tanssikoululla tai zoom-yhteyden välityksellä. Mikäli osallistut tunnille etäyhteyden kautta, riittää, että ilmoittaudut tunnille sähköpostitse osoitteeseen zoom@stepup.fi. Jos et ole tulossa lähiopetukseen ollenkaan kesäkaudella, älä tee tunnille ollenkaan varsinaista ilmoittautumista ilmoittautumisjärjestelmämme kautta, ettet turhaan vie paikkaa niiltä, jotka ovat tulossa lähiopetukseen. Katso tarkempi ilmoittautumisohje tämän sivun alareunasta.

Tarjoamme seuraavat hybridi-tunnit aikuisille loppukesällä ajalla 26.7.–15.8. (Syyskauden hybridi-tunnit löydät täältä ››)

maanantaisin 26.7. alkaen

18.15–19.15 Hip Hop 30+ alkeet Katri Miettinen (60 min lippu tai hybridi-tunnin etäkertalippu)

19.15–20.15 Stretching 16+ Tuomas Hyvönen (60 min lippu tai hybridi-tunnin etäkertalippu)

19.15–20.15  Hip Hop 30+ keskitaso Katri Miettinen (60 min lippu tai hybridi-tunnin etäkertalippu)

tiistaisin 27.7. alkaen

18.00–19.00 Easy Latin 30+ alkeet Konsta Reuter (60 min lippu tai hybridi-tunnin etäkertalippu)

20.15 – 21.15 Syvävenyttely 16+ Fatima Witick (60 min lippu tai hybridi-tunnin etäkertalippu)

sunnuntaisin 1.8. alkaen

19.45 – 21.00 Stretching Jari Saarelainen (75 min lippu tai hybridi-tunnin etäkertalippu)

Ilmoittautumisohje

Hybriditunnin etäopetukseen pääset mukaan helposti:

• ilmoittaudu osoitteeseen zoom@stepup.fi viimeistään tuntia ennen tunnin alkua. Kerro ilmoittautumisviestissä nimesi, asiakas/korttinumerosi ja toivomasi tunnin nimi, kellonaika ja päivämäärä.

• varmista, että asiakastililläsi on jokin oikean hintaluokan lippu jo valmiina. Voit käyttää tunnilla asiakastililläsi valmiina olevia normaalien tanssituntien lippuja, kuten kertalippuja, sarjalippuja tai Anytime-lippuja tai hankkia etätunneille erillisen Hybridi-tunnin etäkertalipun, jonka hinta on tunnin pituudesta riippumatta 15 €. Etäkertalippu löytyy verkkokaupasta 90 min lippujen alta. Kerro ilmoittautumisesi yhteydessä, mitä lippuasi haluat käyttää Zoom-etätunnilla. Mikäli sinulla ei vielä ole asiakastiliä, aloita rekisteröitymällä täällä ››

• sinulle lähetetään valitsemasi tunnin Zoom-linkki viimeistään 30 minuuttia ennen tunnin alkua ja lippusaldostasi vähennetään yksi käyntikerta. Linkki lähetetään siihen osoitteeseen, josta oppilas on ilmoittautunut tunnille. Tarkistathan myös roskapostin.

• Huomioithan että tunnin maksu ja linkki ovat henkilökohtaisia eikä linkkiä saa jakaa eteenpäin.

• Suosittelemme, että pidät videoyhteyden päällä tanssitunnin ajan.

• Zoomin käyttö on helppoa. Olemme kuitenkin koonneet avuksesi muutamia lisäohjeita.

Maksaminen henkilöstöedulla etänä

Henkilöstöedulla maksaminen ei ole toistaiseksi mahdollista verkkokauppamme kautta. Mikäli käytössäsi on Eazybreak, Smartum Pay, Edenred mobiili tai ePassi, voit kuitenkin maksaa hybridi-tunnin etäkertalipun (15 €) myös etänä. Etämaksun edellytyksenä on, että maksat koko summan samalla maksutavalla. Katso ohje alta:

Etamaksaminen henkilostoedulla, ohje asiakkaalle

Aikataulumuutokset ovat mahdollisia.