Łukasz Zięban tiiviskurssit 17.-18.8.

Metropolitan Opera -baletin jäsen, puolalainen Łukasz Zięba opettaa StepUpissa kahdella tiiviskurssilla 17.-18.8. Tule mukaan inspiroitumaan!

Contemporary Dance Workshop edistyneet la 17.8. ja su 18.8. klo 11.30-13.30

Kurssi aloitetaan teknisellä lämmittelyllä, jossa on vaikutteita baletista, modernista tanssista ja lattialla työskentelystä. Improvisaatioharjoitusten jälkeen harjoitellaan vielä koreografia. Kurssi sopii niin aikuisille kuin edistyneille juniori-ikäisille tanssijoille.

Kurssin ennakkohinta 30 €/päivä tai 60 €/kaksi päivää

Awaken Your Creativity 16+ keskitaso la 17.8. ja su 18.8. klo 13.45-15.15

Tällä kurssilla keskitytään enemmän improvisaatiotehtäviin, joiden tavoitteena on sytyttää lisää itseluottamusta ja vapautta ilmaista itseään luovasti. Vaikka kurssi perustuu nykytanssin muotoon, käytetään myös ääniä, hengitystekniikoita ja joogaharjoituksia.

Kurssin ennakkohinta 25 €/päivä tai 50 €/kaksi päivää

Kurssipaikka: StepUp Helsinki, Kaikukatu 4 A, Sörnäinen

Kurssien opetuskieli on englanti.

Ilmoittaudu kurssille tämän linkin kautta. Ennakkoilmoittautuminen päättyy 9.8. ››

Tiiviskurssien ilmoittautumisohje

Tutustu tiiviskurssimaksujen tuote-ehtoihin

Łukasz Zięba

Łukasz Zięba valmistui Krakovan tanssiakatemiasta vuonna 2012 ja sai parhaan soolopalkinnon tanssin maailmancupissa Villachissa, Itävallassa. Myöhemmin hän muutti New Yorkiin täydellä stipendillä opiskelemaan The Ailey Schoolissa.

Vuodesta 2014 lähtien Łukasz on ollut Metropolitan Opera -baletin jäsen. Kaudella 2015/2016 hän tanssi Aspen Santa Fe -baletin kanssa esittäen Jiri Kylianin, Jorma Elon, Alejandro Cerrudon, Cayetano Soton ja Fernando Melon teoksia. Tällä hetkellä New Yorkissa asuva Łukasz työskentelee freelance-taiteilijana ja tekee yhteistyötä sellaisten yritysten kanssa kuin Company XIV, Lar Lubovitch Dance Company, Emery Lecrone Dance ja LED Boise.

Łukasz toimi koreografina myös puolalaisessa ohjelmassa You Can Dance – Po Prostu Tańczille vuonna 2015 ja esitteli teoksiaan useilla festivaaleilla Yhdysvalloissa, Hongkongissa, Ranskassa ja Puolassa. Kesäkuussa 2018 hän osallistui Hongkongin kansainväliselle koreografiafestivaalille.

Łukasz jakaa asiantuntemuksensa myös aloittelevien tanssijoiden kanssa, ja hän toimii vierailevana tiedekunnan jäsenenä sellaisissa oppilaitoksissa kuin Joffrey Ballet School, Man In Motion ja Kraków Choreographic Centre. Tanssin lisäksi hän on ääniparannuksen harjoittaja, jota hän opiskeli Saksassa ja Hongkongissa keskittyen gongiin ja muihin soittimiin. Pyhien perinteiden viisauden ohjaama Łukasz pyrkii tuomaan rauhaa, harmoniaa ja itseymmärrystä niille, joita hän tapaa tiellään.

Tutustu Łukaszin koreografioihin hänen kotisivuillaan ››