Marco Bjurström: Suuri musikaalinumero 25+ kurssi

Suuri musikaalinumero -intensiivikurssilla 26.–27.10. yhdistellään tanssia ja näyttelijäntyötä ja rakennetaan suuri musikaalinumero, joka tullaan esittämään StepUp Schoolin oppilasnäytöksessä 14.12.2019.
Kurssille voi kuitenkin osallistua, vaikka ei haluaisi tai pääsisi osallistumaan esitykseen. Kurssin opettajana toimii Marco Bjurström.

Marcon kurssilla pääpaino on tanssissa ja fyysisessä teatterissa ja mukaan voi tulla, vaikka ei olisi aiemmin paljoa tanssinutkaan. Kokonaisuus rakentuu kurssille osallistuvien henkilöiden ympärille siten, että jokainen pääsee hyödyntämään omaa osaamistaan ja oppimaan sopivasti lisää. Luvassa on sopivasti hikeä, heittäytymistä ja hauskanpitoa!

Kyseessä on toinen kolmesta syksyn 2019 aikana järjestettävästä, yli 25-vuotiaille suunnatuista Musiikkiteatterin intensiivikurssista. Ensimmäinen kurssi oli Sinikka Sokan Laulava näyttelijä -kurssi. Kurssit toimivat itsenäisinä kokonaisuuksina, joten voit hyvin osallistua oman valintasi mukaan joko yhteen, kahteen tai kaikkiin kolmeen kurssiin.

Suuri musikaalinumero 25+ la 26.10. klo 15.00–18.00 & su 27.10. klo 10.00–16.30

Kurssilla on opetusta yhteensä 9 tuntia, sunnuntaina pidämme 30 min lounastauon.

Ilmoittaudu mukaan kurssille tämän linkin kautta viimeistään 17.10. ››

Kurssin hinta: 175 €

Kurssipaikka: StepUp School Espoo

Tutustu kurssimaksujen tuote-ehtoihin ››

Tiiviskurssien ilmoittautumisohje ››