Marco Bjurströmin joulutauon kurssit

Marco Bjurström opettaa joulutauolla seuraavilla kursseilla:

  • StepUp 30 v. muotitanssit
  • Happy Hour kinkun sulatus -special
  • Johdatus Power Stretchiin

Voit osallistua yhdelle kurssille tai vaikka kaikille. Tarjoamme kaikki Marcon kurssit edulliseen yhteishintaan 100 €. HUOM! Yhteishinnalla ilmoittautumiset 13.12. mennessä sähköpostitse osoitteeseen school@stepup.fi.

Tutustu kurssimaksujen tuote-ehtoihin ››

marcojuhlaMarco Bjurström: StepUp 30 v. muotitanssit

StepUp täyttää ensi vuonna 30 vuotta! Sen kunniaksi Marco johdattaa oppilaansa StepUpin 30-vuotisen historian tanssien maailmaan. Tämä kurssi pitää sisällään hauskaa joraamista, joka sopii vasta-alkajista lähtien kaikille tanssin muotivirtauksista kiinnostuneille. Tule mukaan tanssimaan 80-, 90- ja 2000-luvun tyylien mukaan!

Marco Bjurström: StepUp 30 v. muotitanssit 16+ ke 28.12. ja to 29.12. klo 17.00–18.30

Kurssipaikka: StepUp School Helsinki, Kaikukatu 4 A, Sörnäinen

Ennakkoilmoittautuminen Marcon joulutauon kursseille on päättynyt. Voit kuitenkin tulla paikan päälle ja osallistua tunneille kertamaksulla (23 € / kerta).

Marco Bjurström: Happy Hour kinkun sulatus -special

Happy Hour on helppoa ja hauskaa joraamista, joka sopii vasta-alkajista lähtien kaikille aikuisille, jotka haluavat hikeä ja hauskanpitoa samassa paketissa. Kurssilla tanssitaan vauhdikkaasti eri musiikkityylien tahtiin unohtamatta tärkeää kehonhuoltoa. Anna kinkulle ja muille jouluherkuille kyytiä Marcon tahdissa!

Marco Bjurström: Happy Hour kinkun sulatus -special 25+

ke 28.12. ja to 29.12. klo 18.30–19.30

Kurssipaikka: StepUp School Helsinki, Kaikukatu 4 A, Sörnäinen

Ennakkoilmoittautuminen Marcon joulutauon kursseille on päättynyt. Voit kuitenkin tulla paikan päälle ja osallistua tunneille kertamaksulla (19 € / kerta).

Marco opettaaMarco Bjurström: Johdatus Power Stretchiin

Power Stretch on kokonaisvaltainen kehonhallintaan ja liikkuvuuteen keskittyvä harjoitus, jossa kaikki toiminta tähtää syvempään kehonhallintaan ja hyvinvointiin. Power Stretchissä yhdistyvät voimanhankinta ja venyvyys hyvin tehokkaassa paketissa. Johdatus Power Stretchiin -kurssi on hyvä tapa tutustua lajiin. Kurssilla tehdään liikkeet rauhassa ja hitaasti. Kurssi sopii hyvin sekä vasta-alkajille että aiemmin Power Stretchissä käyneille, jotka haluavat syventää osaamistaan. 

Marco Bjurström: Johdatus Power Stretchiin 16+ ke 28.12. ja to 29.12. klo 19.30–21.00

Kurssipaikka: StepUp School Helsinki, Kaikukatu 4 A, Sörnäinen

Ennakkoilmoittautuminen Marcon joulutauon kursseille on päättynyt. Voit kuitenkin tulla paikan päälle ja osallistua tunneille kertamaksulla (23 € / kerta).

*Voit halutessasi osallistua kaikille Marcon joulutauon kursseille edulliseen yhteishintaan 100 euroa. HUOM! Yhteishinnalla ilmoittautumiset 13.12. mennessä sähköpostitse osoitteeseen school@stepup.fi.