Marcon joulutauon tiiviskurssit: Musikaalitanssit ja Kehon ja mielen hyvinvointia 28.-29.12.2021

Huom! Etelä-Suomen Aluehallintoviraston liikuntatiloja koskevalla määräyksellä StepUp Schoolissa ei voida järjestää aikuisten tunteja 28.12.2021–10.1.2022 välisenä aikana. Mikäli olet ilmoittautunut alla oleville kursseille, otathan yhteyttä osoitteeseen school@stepup.fi

Joulutauolla järjestämme kaksi erinomaista Marcon tiiviskurssia.

Marco Bjurström: Musikaalitanssit 16+ tiistaina 28. – keskiviikkona 29.12. klo 17.00-19.00

Marcon kurssilla yhdistellään tanssia ja näyttelijäntyötä, yhdistellään eri tyylilajeja ja tanssitaan useita eri musikaalikoreografioita. Pääpaino on tanssissa ja fyysisessä teatterissa ja mukaan voi tulla, vaikka ei olisi aiemmin paljoa tanssinutkaan. Kokonaisuus rakentuu kurssille osallistuvien henkilöiden ympärille siten, että jokainen pääsee hyödyntämään omaa osaamistaan ja oppimaan sopivasti lisää. Luvassa on sopivasti hikeä, heittäytymistä ja hauskanpitoa!

Kurssin ennakkohinta 55 € / 2 päivää (yht. 4 tuntia)

Kurssipaikka: StepUp School Helsinki, sali 1, Kaikukatu 4 A, Sörnäinen

Marco Bjurström: Body & Mind workshop Marcon kanssa 16+ tiistaina 28. – keskiviikkona 29.12. klo 19.00-21.00

Marcon Power Stretch treeneistä on vuosien saatossa tullut jo käsite. Sekä opettajalle itselleen että monelle konkarioppilaalle treenit ovat merkittävässä roolissa arjen toimintakyvyn ja hyvinvoinnin säilyttämisessä ja lisäämisessä.

Välipäivien ”Body & Mind workshopissa” sukelletaan samoihin asioihin, mutta selkeästi Poweria rauhallisemmalla tahdilla. Välillä on hyvä perustella, pohdiskella ja tutkiskella, ja juuri siitä tässä workshopissa on kyse.

Kurssi sopii ihan jokaiselle vasta-alkajista konkareihin.Mukaan tarvitset joustavat treenivaatteet ja lopputreeniä varten villasukat ja lämpimän puseron. Koululta löytyy treenimattoja ja joogatiiliä, mutta oman maton saa tietysti tuoda mukanaan.

Kurssin ennakkohinta 55 € / 2 päivää (yht. 4 tuntia)

Kurssipaikka: StepUp School Helsinki, sali 1, Kaikukatu 4 A, Sörnäinen

Ennakkoilmoittautuminen kursseille on päättynyt. Kursseilla on kuitenkin vielä tilaa ja voit osallistua tulemalla paikan päälle ja maksamalla ovilipun 30 €/2 tuntia vastaanottoon.

Tutustu tiiviskurssimaksujen tuote-ehtoihin

Tiiviskurssien ilmoittautumisohje

Etelä-Suomen AVI:n uusien rajoitusten johdosta otamme StepUp Schoolissa käyttöön Koronapassin 4.12.2021. Koronapassi vaaditaan kaikilta tanssikoulun tiloihin saapuvilta 16 vuotta täyttäneiltä henkilöiltä. Lue lisää.