Mattus Haapaniemi – Trent Oliver / Kevin

17-vuotias ja kaikesta innostunut Mattus on ensimmäistä vuotta Skene 18+ -ryhmässä ja esittää The Prom -musikaalissa roolia Trent Oliver. Jo ennen Skeneen liittymistä on Mattus viettänyt suuren osan elämästään StepUpin seinien sisällä tanssien katutanssia koulutusohjelmissa aina lasten koulutusohjelmasta 16-vuotiaaksi asti ja kisannut näissä ryhmissä SM- ja MM-tasolla. 

Tanssin ohella Mattus suorittaa tällä hetkellä lukio-opintoja SYK:ssa, missä hän osallistuu kaikenlaiseen toimintaan aktiivisesti, kuten mm. laulamalla koulun kuorossa ja osallistumalla improvisaatiokerhoon. Näyttelemisen ja eläytymisen makuun Mattus pääsi kahdeksannella luokalla koulun joulunäytelmässä ja musikaaliteatterin (sekä ABBA musiikin) huumaan yhdeksännen luokan Hani hani -musikaalissa (tulkinta Mamma Miasta), jossa Mattus toimi vuoroin näyttelijänä, laulajana ja koreografina. 

Mattus on myös vuosien varrella ääninäytellyt lasten sarjoissa ja elokuvissa vaihtelevan kokoisissa rooleissa. Vähäisellä vapaa-ajallaan Mattus tykkää pelata tietokoneella, tehdä rästiin jäänyttä matematiikkaa, soittaa pianoa ja viettää aikaa kavereidensa kanssa.