Merja Satulehdon Latin Workshops 1.10.

Merja Satulehto on pitkän linjan tanssinopettaja, tanssija, koreografi ja tanssituomari, jonka vierailut StepUp Schoolissa ovat olleet suosittuja. Merja on räväkkä ja kokenut opettaja, jonka tunneilla pääset nauttimaan sekä mukaansa tempaavista tanssisarjoista että kuplivan iloisesta ja välittömästä tunnelmasta. Merjalla on monipuolinen lajitausta ja tanssinammattilaisuuttakin on takana jo pitkästi yli 30 vuotta. Merja vaikuttaa vakituisemmin Oulussa, missä hän luotsaa Pohjois-Suomen suurinta tanssikoulua, Tanssikeskus Citydanceä.

Sunnuntaina 1.10. ihana Merja saapuu tanssittamaan meitä StepUp School Helsinkiin kahdelle kursseille.

Merja Satulehto: Sensual Rumba 20+
– tekniikkapainoitteinen workshop lattaritansseja aiemmin harrastaneille  klo 12.30 – 13.45

Jos joku tanssi valloittaa sielun syövereihin hiipivällä musiikillaan ja ihanalla vartalonliikkeellään niin se on rumba. Tällä tekniikkapainotteiselle tunnilla pureudutaan aluksi erilaisiin rumba walk-tekniikoihin vartalonkäytön kautta tavoitteena löytää 3-ulotteista liikettä ja helpottaa tasapainon löytämistä erilaisissa askelissa ja askelikoissa. Oppeja sovelletaan selkeään, mutta naisellisen ihanaan tanssisarjaan ja heittäydytään antaumuksella nauttimaan rumban tenhoavasti tunnelmasta!

Kurssin ennakkohinta 25 € / 75 min

Merja Satulehto:  Jazzy Cha-Cha 20+
– koreografiapainotteinen workshop lattaritansseja aiemmin harrastaneille
 klo 14.00 – 15.15

Räjähtävän energistä menoa luvassa tällä vauhdikkaalla koreografiapainotteisella tunnilla. Tunti toimii joko sellaisenaan – tai erinomaisen johdanteen sille saa myös edelliseltä rumba-tunnilta! Tuntisarjaan sovelletaan jonkin verran jazztanssielementtejä liikkeellisen pääpainon ollessa kuitenkin pure lattaritekniikassa! Sarja soveltuu nimenomaan koroilla tanssittavaksi, mutta mukaan saa toki tulla myös ilman korkokenkiä!

Kurssin ennakkohinta 25 € / 75 min

Kurssipaikka: StepUp School Helsinki, Kaikukatu 4 A, Sörnäinen

Ennakkoilmoittautuminen Merjan kursseille on päättynyt eikä kursseille voi enää varata paikkoja. Kurssilla on kuitenkin vielä tilaa ja voit osallistua tulemalla paikan päälle ja maksamalla vastaanottoon ovilipun 30 € / kurssi.

Tiiviskurssien ilmoittautumisohje

Tutustu tiiviskurssimaksujen tuote-ehtoihin