Mirandra Chambersin tiiviskurssit 17.9.

FDO:n stipendiaatti, StepUpin entinen opettaja, tanssin SM-kisoissa upeasti menestynyt Miranda Chambers (mm. SM-kultaa naisten Performing Arts -sooloissa 2016 ja 2017) pitää seuraavat workshopit Helsingin toimipisteessä sunnuntaina 17.9.

klo 10.00-11.30 Commercial Hiphop keskitaso
klo 11.30-13.00 Commercial Hiphop edistyneet

Workshopit koostuvat lyhyestä lämmittelystä, jossa keskitytään kyseisen workshopin koreografiaan tarvittaviin tekniikoihin, jotka voivat olla tuttuja eri katutanssilajien (hiphop, popping tai house) tunneilta. Pääpaino on koreografian harjoittelussa.

Miranda pitää kaksi eritasoista workshopia, jotta myös keskitason oppilaat voivat tulla mukaan fiilistelemään, ja jotta oppilaat voivat halutessaan kokeilla vaikka kahta erilaista haastetta samalla kertaa. Noin alle 15-vuotiaille tai muita lajeja enemmän tanssineille (esim. Showtanssi tai Commercial) suosittelemme keskitasoa. Sitä vanhemmille ja katutanssia enemmän tehneille suosittelemme molempia.

Miranda on muuttamassa Lontooseen ja nämä ovat hänen viimeiset tiiviskurssinsa Helsingissä ennen muuttoa. Tule mukaan kurssille ammentamaan upean Mirandan oppeja, kun vielä voit!

Miranda Chambers:

Commercial Hiphop keskitaso su 17.9. klo 10.00 – 11.30

Commercial Hiphop edistyneet su 17.9. klo 11.30 – 13.00

Kurssin ennakkohinta: 23 € / 1,5 tuntia

Kurssipaikka: StepUp School Helsinki, Kaikukatu 4 A, Sörnäinen

Ennakkoilmoittautuminen kursseille on päättynyt. Kursseilla on kuitenkin vielä tilaa ja voit ilmoittautua mukaan ja ostaa lipun paikan päältä vastaanotosta ennen kurssin alkua. Paikan päältä ostetun lipun hinta on 25 €/1,5 tuntia. Jäljellä olevat paikat myydään saapumisjärjestyksessä, ei ennakkovarauksia. Vastaanotto aukeaa puoli tuntia ennen kurssin alkamista.

Tutustu kurssimaksujen tuote-ehtoihin ››