Musiikkiteatterin intensiivikurssi 26.–27.4.

Musiikkiteatterin intensiivikurssi on tarkoitettu kaikille musiikkiteatterista, näyttelemisestä ja laulamisesta kiinnostuneille. Kahden päivän kurssin aikana tutkitaan vapautunutta äänenkäyttöä ja lauluilmaisua erilaisten näyttelijäntyön harjoitteiden kautta. Harjoitteiden avulla on mahdollisuus kehittää myös vuorovaikutus- sekä esiintymistaitoja. Kurssilla tehdään lisäksi soolo- ja pienryhmätehtäviä, jotka räätälöidään kurssilaisten mukaan. Tämän ansiosta kurssille voidaan ottaa sekä aloittelijoita että kokeneempiakin esiintyjiä/ laulajia/näyttelijöitä. Tunneilla liikutaan paljon, joten on hyvä pukeutua vaatteisiin, joissa on helppo ja mukava liikkua. Kurssiin sisältyy pieni ennakkotehtävä. Kurssille otetaan ensimmäiset 14 opiskelijaa. Kurssin alaikäraja on 16 v. Opettajina toimivat mainiot Jemina Sillanpää ja Tuomas Kesälä.

Syksyllä 2018 loppuunmyyty musiikkiteatterin intensiivikurssi saa vihdoin jatkoa. Uudet osallistujat ja viimeksi kurssin missanneet ovat lämpimästi tervetulleita mukaan.

Musiikkiteatterin intensiivikurssi 16+ pe 26.4. klo 19.15 – 21.15 ja la 27.4. klo 11.00 – 15.00

Ilmoittautuminen alkaa 20.2. Varmista paikkasi ja ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta 17.4. mennessä. Paikkoja on rajoitetusti! ››

Kurssin hinta 115 €

Kurssipaikka: StepUp School Espoo, Piispanportti 12 B, Matinkylä

Tutustu kurssimaksujen tuote-ehtoihin ››

Tiiviskurssien ilmoittautumisohje