Workshopit

Järjestämme workshopeja säännöllisesti pääosin koulujen loma-aikoina. Tällä hetkellä on sovittu seuraavista tulevista kursseista:

Jemina Sillanpää & Tuomas Kesälä:

Musiikkiteatterin intensiivikurssi 18+
perjantaina 30.11. klo 19.15 – 21.15 ja lauantaina 1.12. klo 13.30 – 17.30

StepUp School Espoo

Mahtavat Skene-opettajamme Jemina Sillanpää ja Tuomas Kesälä opettavat aikuisten musiikkiteatterin intensiivikurssilla marras-joulukuun vaihteessa. Kurssi on tarkoitettu kaikille halukkaille musiikkiteatterista, näyttelemisestä ja laulamisesta kiinnostuneille. Kahden päivän kurssin aikana tutkitaan vapautunutta äänenkäyttöä ja lauluilmaisua erilaisten näyttelijäntyön harjoitteiden kautta. Harjoitteiden avulla on mahdollisuus kehittää myös vuorovaikutus- sekä esiintymistaitoja. Kurssilla tehdään lisäksi soolo- ja pienryhmätehtäviä, jotka räätälöidään kurssilaisten mukaan. Tämän ansiosta kurssille voidaan ottaa sekä aloittelijoita että kokeneempiakin esiintyjiä/ laulajia/näyttelijöitä. Tunneilla liikutaan paljon, joten on hyvä pukeutua vaatteisiin, joissa on helppo ja mukava liikkua. Kurssiin sisältyy pieni ennakkotehtävä. Kurssille otetaan ensimmäiset 14 opiskelijaa.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan 21.11. mennessä ››

Xmas Special

Tänäkin jouluna StepUp School tarjoaa monipuolisen tiiviskurssivalikoiman juuri ennen joulua! Kursseilla opettavat mahtavat StepUp Schoolin omat opettajat Ville Köngäs, Heikki Hautajoki, Rosa Herpiö, Fatima Witick, Mindy Lindblom ja Marco Bjurström.

Kun ilmoittaudut ennakkoon, viimeistään 7.12., pääset treenaamaan erityisen edullisin joululahjahinnoin! Mikäli et halua sitoutua etukäteen ja kurssilla on tilaa, voit osallistua kursseille myös ennakkolippua kalliimmalla ovilipulla. HUOM! Normaalit syys- ja kevätkauden liput eivät käy näillä kursseilla!

Kurssit pidetään Helsingin toimipisteessä.

Kurssien aikataulu

Fatima Witick: Johdatus Floor Barreen ja Supersyvävenyttely

Fatima Witick opettaa torstaina 3.1. kahdella tehokurssilla Helsingissä:
Johdatus Floor Barreen klo 17.00-19.00
Supersyvävenyttely klo 19.00-21.00

Kummankin Fatiman kurssin hinta on 30 €.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan 23.12. mennessä ››