Workshopit

Järjestämme workshopeja säännöllisesti pääosin koulujen loma-aikoina. Tällä hetkellä on sovittu seuraavista tulevista kursseista:

Ainsley Hall Ricketts:

Contemporary fusion 15+ keskitaso/edistyneet lauantaina 6.10. klo 17.00 – 18.30
StepUp School Helsinki

Lyrical 15+ keskitaso/edistyneet sunnuntaina 7.10. klo 17.30 – 19.00
StepUp School Espoo

Kansainvälinen huippuopettaja Lontoosta, tanssin ja musiikkiteatterin ammattilainen Ainsley Hall Ricketts saapuu vierailemaan StepUp Schooliin lokakuussa 6.-7.10! Hän on esiintynyt useissa musikaaleissa Isossa Britanniassa, mm. The Wedding Singer -musikaalin kiertueella ja viimeksi Lontoon West Endissä Motown The Musical -musikaalissa Shaftesbury Theatressa sekä toiminut mm. koreografi Dean Leen assistenttina X Factor UK:ssa. Hän on valmistunut tanssijaksi lontoolaisesta Urdang Academystä 2015. Ainsley opettaa tällä hetkellä Base Dance Studios ja Studio 68 London -tanssikouluissa.

Ainsleyn musikaalinen tyyli on tiukasti tätä päivää. Hän ottaa vaikutteita monipuolisesti eri tanssityyleistä ja tunnit sopivatkin hyvin eri tanssilajien harrastajille.

”My classes are about linking emotion to the movement. Discovering how you enjoyed to move as an individual. My classes have a balance between technique elements and musicality.”

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan 7.9. alkaen ››