Workshopit

Marco Bjurström: Johdatus Power Flow -treeniin 16+ sunnuntaina 21.8. klo 13.00–16.00, hinta 45 €

Marco Bjurströmin Power Flow on tehokas ja kokonaisvaltainen kehonhuoltotreeni, jonka tavoitteena on turvallisesti lisätä jokaisen osallistujan oman kehon hallintaa ja hyvinvointia. Power Flow -treeneissä yhdistyy elementtejä flowjooga-tyyleistä ja monista muista kehon voimaa ja tervettä liikkuvuutta ylläpitävistä ja lisäävistä lajeista.

Treeneissä keskitytään etsimään voimatasapainoa ylä- ja alakehon, oikean ja vasemman sekä etu-ja takalinjojen kesken – riittävä voima mahdollistaa turvallisen liikkuvuuden lisäämisen sekä turvallisen ja hallitun painonsiirron, jotka taas hyödyttävät meistä jokaista niin arjessa kuin liikuntaharrastuksissakin.

Power Flow treeni virtaa nimensä mukaisesti jatkuvasti ”eteenpäin” ja omasta kehosta synnytettävä lämpö pitää huolta siitä, että treenissä päästään hienosti ”luihin ja ytimiin” asti.

Johdantokurssilla käydään Power Flow -treenin perusliikkeet ja filosofia hitaasti ja yksityiskohtaisesti läpi, jotta ”perustreeneihin” osallistuminen olisi antoisampaa. Johdantokurssi sopii toki myös loistavasti omaksi erilliseksi treenikseen ja sieltä löytyy varmasti hyviä oivalluksia omaan treenaamiseen, vaikkei Power Flow -tunneille muuten pääsisikään osallistumaan.

Kurssi sopii ihan jokaiselle eikä mitään aikaisempaa kokemusta tarvita. Tervetuloa!

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan ››

Katutanssi workshop aikuisille 10.-11.9.2022 klo 11.00–14.45, hinta 95 €

Syyskuussa järjestämme ensimmäistä kertaa isomman viikonloppu-workshopin 30+ ikäryhmän tanssijoille. Tällä workshopilla pääset oppimaan eri katutanssilajien tekniikoita eri opettajien johdolla. Workshopin vastuuopettajana toimii yli vuosikymmenen ajan katutanssilajeja opettanut Ville Köngäs ja muina opettajina mm. Teemu Kullberg (ent. Korjuslommi). Leiri tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua monipuolisen tanssilajin eri tyyleihin unohtamatta lajille ominaista rentoa otetta ja ”groovea”.

Viikonlopun workshop koostuu kahdesta päivästä, josta kumpanakin tanssitaan 2×90 minuutin tanssitunnit. Tuntien välissä on tauko, jonka aikana osallistujat voivat vetää happea ja ruokailla (omat eväät). Workshop soveltuu hyvin tanssijalle, joka omaa hiukan aikaisempaa tanssikokemusta katutanssista tai muista lajeista, taso on avoin.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan ››