Näyttelijäntyönkurssi – Monologit 5.–6.4.

Lahjakkaan Skene-opettajamme Jemina Sillanpään Monologikurssi on näyttelijäntyön intensiivikurssi, joka on tarkoitettu kaikille yli 16-vuotiaille näyttelemisestä kiinnostuneille. Haaveiletko näyttelijän töistä? Oletko hakemassa kouluun tai esimerkiksi teatteriin töihin? Tämä kurssi on juuri sinulle!

Kurssiin sisältyy ennakkotehtävä, joka on oman monologin valitseminen ja sen ulkoa opettelu. Tekstin ei tarvitse olla pitkä (luettuna rauhallisesti ääneen n. 1-3 minuuttia). Monologi voi olla entuudestaan tuttu tai aivan uusi. Soolo- ja pienryhmätehtävät räätälöidään kurssilaisten ja heidän valitsemiensa tekstien mukaan. Tämän ansiosta kurssille voidaan ottaa sekä aloittelijoita että kokeneempiakin näyttelijöitä/ esiintyjiä/ laulajia.

Monologien lisäksi tehdään myös runsaasti harjoitteita pienryhmissä ja yhdessä. Kurssin tavoite on tarjota erilaisia lähestymistapoja tekstin työstämiseen näyttämöllä ja (kuvitteellisen) kameran edessä sekä tutkia vapautunutta ja kokonaisvaltaista näyttelijäntyötä. Tunneilla liikutaan paljon, joten on hyvä pukeutua vaatteisiin, joissa on helppo ja mukava liikkua.

Monologi lähetetään opettajalle kaksi viikkoa ennen kurssia. Tarkemmat tiedot ennakkotehtävästä ilmoittautumisen jälkeen. Kurssille otetaan ensimmäiset 14 opiskelijaa. Kurssin alaikäraja on 16 v.

Monologikurssi 16+ pe 5.4. klo 19.15–21.15 ja la 6.4. klo 9.30–12.30 ja 13.00–16.00.

Varmista paikkasi ja ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta 27.3. mennessä. Paikkoja on rajoitetusti! ››

Kurssin hinta 125 €

Kurssipaikka: StepUp School Espoo

Tutustu kurssimaksujen tuote-ehtoihin ››

Tiiviskurssien ilmoittautumisohje