Anniina Koivuniemi

Anniina on lämminhenkinen ja helposti lähestyttävä tanssinopettaja, jolle tanssi ja tanssinopetus ovat olleet läsnä koko elämän ajan, tanssinopettajaäidin ja -siskon kautta.

Anniinalla on takana pitkä ja menestyksekäs ura kilpatanssissa, josta on muistona lukuisia SM-sijoituksia eri ikäluokista. Tällä hetkellä Anniina opiskelee Oulun ammattikorkeakoulun tanssinopettaja tutkinto-ohjelmassa. Siellä hän on päässyt laajentamaan osaamistaan itselleen uusien lajien pariin.
Siskonsa Marjukan innoittamana Anniina on myös tutustunut Latinoshow maailmaan ja on siellä saavuttanut useita SM-mitaleja ja MM-kultaa.

Muita tanssialan töitä Anniina on tehnyt monissa eri tanssiproduktioissa, esim. Suomen Kansallisoopperan TANGO-produktiossa, Oulun kaupunginteatterissa Peppi Pitkätossu -musikaalissa ja Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa.

Opettajana Anniina on rauhallinen ja selkeä. Hän antaa oppilailleen sopivasti haastetta ja sitä myötä uudenlaisia onnistumisen kokemuksia. Anniinan tunneilla paneudutaan tekniikkaan ja pyritään löytämään tanssimiseen luonnollinen ja hengittävä vire.