Anniina Koivuniemi

Anniina on lämminhenkinen ja helposti lähestyttävä tanssinopettaja, jolle tanssi ja tanssinopetus ovat olleet läsnä koko elämän ajan, tanssinopettajaäidin ja -siskon kautta.

Anniinalla on takana pitkä ja menestyksekäs ura kilpatanssissa, josta on muistona lukuisia SM-sijoituksia eri ikäluokista. Tällä hetkellä Anniina opiskelee Oulun ammattikorkeakoulun tanssinopettaja tutkinto-ohjelmassa. Siellä hän on päässyt laajentamaan osaamistaan itselleen uusien lajien pariin.
Siskonsa Marjukan innoittamana Anniina on myös tutustunut Latinoshow maailmaan ja on siellä saavuttanut useita SM-mitaleja ja MM-kultaa.

Muita tanssialan töitä Anniina on tehnyt monissa eri tanssiproduktioissa, esim. Suomen Kansallisoopperan TANGO-produktiossa, Oulun kaupunginteatterissa Peppi Pitkätossu -musikaalissa ja Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa.

Opettajana Anniina on rauhallinen ja selkeä. Hän antaa oppilailleen sopivasti haastetta ja sitä myötä uudenlaisia onnistumisen kokemuksia. Anniinan tunneilla paneudutaan tekniikkaan ja pyritään löytämään tanssimiseen luonnollinen ja hengittävä vire.

Ei omia vakitunteja kaudella 2023 – 2024.

Tutustu opettajan lajeihin