Hanna Kortelainen

Hanna on monipuolinen tanssija ja tanssinopettaja. Rakkaus liikkeeseen menee yli tanssilajien ja tietoa ja taitoa Hannalla on karttunutkin monipuolisesti show-tanssista hiphopiin.

Tanssin opettamisen Hanna aloitti vuonna 2010. Hanna on valmistunut Metropolia AMK:sta teatteri-ilmaisun ohjaajaksi 2015 ja tämän jälkeen hän on jatkanut opintoja Savonian ammattikorkeakoulussa Tanssinopettajaksi. Treenimatkoja on tehty parikin New Yorkiin ja tällä hetkellä Hanna treenaa aktiivisesti Hardcore Defence Force -crewinsä kanssa freestyleä. Vuosien varrella esiintymiskokemusta on kertynyt kisoista, tapahtumista ja keikoista, joista viimeisimpänä Ela Show Hartwall Arenalla. Tanssin ohella Hanna on toiminut teatterin parissa niin koreografina kuin esiintyjänäkin.

Opettajana Hannalle on tärkeää heittäytyminen, tekniikan hiominen ja erilaisten liikelaatujen löytäminen. Tarkoitus ei ole rikkoa kehoa vaan nauttia sen tuomista ilmaisun mahdollisuuksista. On myös tärkeää, että oppilaat voivat aurinkoisessa ja innostavassa ilmapiirissä kehittyä yhdessä ja yksilöinä, antaa mennä ja kokeilla.