Jouni Uosukainen

Jouni Uosukainen on Oulun ammattikorkeakoulusta valmistunut tanssinopettaja, joka on kansallisesti ja kansainvälisesti menestynyt ammattitanssija eri tanssilajeissa.

Jounin tanssitausta on vahvasti kilpatanssissa ja showtanssissa, joista kilpailusaavutuksina on lukuisia SM-mitaleja, hyviä kansainvälisiä sijoituksia ja esim MM-finaalipaikka showparitanssissa. Lisäksi Jouni on 10-tanssin suomenmestari parin vuoden takaa kilpatanssissa.

Tanssijana Jouni on tehnyt pitkän uran eri produktioissa, mm. musikaalien eri rooleissa. Jounin tanssitausta onkin poikkeuksellisen laaja: CV:stä löytyy mm. modernin balettiteoksen päärooli. TV:stä Jounin on voinut bongata esimerkiksi Tuhkimotarinoita- ja Mestarien maa -sarjasta, sekä TTK-spin off-sarjasta: Tähtiopettaja haussa.

Opettajana Jouni on kokenut ja rauhallinen. Opetuskokemusta on 20 vuotta aloittelijoista kokeneempiin harrastajiin ja kilpailijoihin. Opetuksessa Jouni painottaa perustekniikan lisäksi heittäytymistä, sitoutumista tekemiseen ja oman persoonan likoon laittamista ja uskallusta olla oma itsensä.

Tutustu opettajan lajeihin