Kastanja Rauhala

Kastanja on Turusta lähtöisin oleva kilpatansissa menestystä niittänyt tanssinopettaja. Koulutukseltaan Kastanja on Tampereen Yliopistosta valmistunut Kauppatieteiden maisteri. Kastanja aloitti tanssin jo 5-vuotiaana ja kilpaili niin kotimaassa kuin kansainvälisillä parketeilla aina vuoteen 2022 saakka. Kastanja on valmentautunut koko uransa maailman huippuopettajien silmien alla ympäri Eurooppaa. Kastanja on edustanut kilpauransa aikana Suomen maajoukkuetta junioreista lähtien, menestyen niin Suomessa kuin ulkomailla, niin latinalais- vakio-, kuin 10-tanssissa. Kastanjalla on useita SM-kulta ja -mitali sijoituksia, viimeisimpänä vuoden 2022 Aikuisten/Champion luokan SM-kilpailujen voitto.

Kastanja on lisäksi aikoinaan osallistunut Talent TV-produktioon päästen semifinaaliin kilpatanssiesityksellään. Kastanja nähtiin myös nuorempana Tanssii Tähtien Kanssa ohjelman 1. tuotantokaudella esiintymässä.

Tällä hetkellä Kastanja opettaa kaiken tasoisia tanssijoita pääkaupunkiseudulla keskittyen erityisesti latinalaistansseihin. Hänen tunneillaan käy niin vasta-alkajia kuin kansainvälisiin kilpailuihin tähtääviä tanssijoita.

Tunneillaan Kastanja keskittyy luomaan tilan, jossa jokainen uskaltaa heittäytyä rohkeasti mukaan. Kastanja on opetuksessaan määrätietoinen, kuitenkin pitäen aina pilkkeen silmäkulmassa. Kastanjan tunneilla keskitytään tanssin eri elementteihin niin koreografioiden kuin erilaisten harjoitteiden avulla, jotka haastavat tanssijaa sopivassa suhteessa hänen omaan tasoonsa.

Tutustu opettajan lajeihin