Pääsiäisen etätunnit

Pääsiäisenä tarjoamme mahtavan etätuntien erikoiskattauksen. Tule mukaan tanssimaan ja huoltamaan kehoa!

Torstaina 1.4.

Marcon hauskat ja helpot muotitanssit  to 1.4. klo 17.30–18.45 (75 min lippu tai hybridilippu)

Marco Bjurströmin hauskat ja helpot muotitanssit ovat huoletonta joraamista, jotka sopivat vasta-alkajista lähtien kaikille tanssin muotivirtauksista kiinnostuneille, lapsista aikuisiin. Tunneilla sukelletaan 1900-luvun legendaarisiin kuvioihin ja biiseihin. Tunnit ovat samalla kiinnostava katsaus populaaritanssien historiaan.

 

Kiirastorstain Supersyvävenyttely eli Fatiman Pääsiäispassio to 1.4. klo 18.45–20.45 (HUOM! kaksi 45 – 90 min lippua tai kaksi hybridilippua)

Fatima Witick opettaa kiirastorstaina jo perinteiseksi muodostuneen, mutta nyt etäyhteyden kautta toteutettavan kahden tunnin Supersyvävenyttelyn, ”Fatiman pääsiäispassion”. Supersyvävenyttelyssä käydään koko keho perusteellisesti läpi ja opetellaan kehonhuollollista tekniikkaa sekä käytännössä että teoriatasolla. Supersyvävenyttely sopii kaikille oman kehon hyvinvoinnista kiinnostuneille, tanssitausta ei ole välttämätön.

 

Perjantaina 2.4.

Katrin Hip Hop keskitaso/edistyneet 13+ pe 2.4. klo 16.45–18.15 (90 min lippu tai hybridilippu)

Katri Miettisen vauhdikas hoppitunti lajissa jo hieman pitemmälle edenneille. Tunnilla tehdään alkulämmittelyt, voimaharjoituksia ja koreografia, jossa hyödynnetään hiphopin tekniikoita ja foundationeita. Pääpaino on ilmaisussa ja erilaisten laatujen tutkimisessa koreografian keinoin.

 

Marcon hauskat ja helpot muotitanssit  pe 2.4. klo 17.30–18.45 (75 min lippu tai hybridilippu)

Marco Bjurströmin hauskat ja helpot muotitanssit ovat huoletonta joraamista, jotka sopivat vasta-alkajista lähtien kaikille tanssin muotivirtauksista kiinnostuneille. Tunneilla sukelletaan 1900-luvun legendaarisiin kuvioihin ja biiseihin. Tunnit ovat samalla kiinnostava katsaus populaaritanssien historiaan.

Johdatus Power Stretchiin 16+ pe 2.4. klo 18.45–20.15  (90 min lippu tai hybridilippu)

Marco Bjurströmin Power Stretch on kokonaisvaltainen kehonhallintaan ja liikkuvuuteen keskittyvä harjoitus, jossa kaikki toiminta tähtää syvempään kehotuntemukseen ja hyvinvointiin. Power Stretchissä yhdistyvät voimanhankinta ja venyvyys hyvin tehokkaassa paketissa. Erityisen huomion kohteena ovat kehon isot aineenvaihdunnan ”risteykset” eli lantion ja hartioiden alueet. Tavoitteena on kehon voiman ja liikkuvuuden tasapaino. Treeni on ”sukua” erilaisille flow jooga -tyyleille.

Johdatus Power Stretchiin on hyvä tapa tutustua lajiin. Tunnilla tehdään liikkeet rauhassa ja hitaasti. Tunti sopii hyvin sekä vasta-alkajille että aiemmin Power Stretchissä käyneille, jotka haluavat syventää osaamistaan.

Sunnuntai 4.4.

Nooran Commercial 13+ keskitaso/edistyneet su 4.4. klo 15.30–17.00 (90 min lippu tai hybridilippu)

Noora Pohjasen Commercial -tunti lajiin jo aiemmin perehtyneille. Tunnilla keskitytään ensisijaisesti joraamiseen ja tanssisarjassa otetaan vaikutteita eri tanssilajeista sekä erityisesti musiikkivideoista ja artistien live-esiintymisistä.

 

Peterin Show Jazz 16+ alkeet su 4.4. klo 16.00–16.55  (60 min lippu tai hybridilippu)

Peterin Show Jazz 16+ keskitaso su 4.4. klo 17.00–17.55  (60 min lippu tai hybridilippu)

Peter Pihlströmin jo lähes legendaariset sunnuntaitunnit eivät jää tauolle edes pääsiäisenä ja vaikka et olisi ollut tunnilla aiemmin, pääset mukaan helposti myös kauden keskellä! Show Jazz -tunti on monipuolinen tanssitunti, jossa tanssitaan niin jazzin, lattarien, modernin kuin musikaalimusiikin tahtiin. Tunnilla otetaan vaikutteita myös musiikkivideoista ja eri tanssityyleistä. Alkeistason tunnilla keskitytään tanssiin ja liikkumiseen, tekniikkaharjoitusten jäädessä vähemmälle huomiolle. Keskitason tunnilla edellytetään tanssin perusasioiden hallitsemista ja tunnilla tehdään tanssisarjojen lisäksi monipuolisia tekniikkaharjoituksia. Tunneilla harjoitellaan runsaasti myös rytmiikkaa ja tanssitekniikkaa.

Peterin Stretching su 4.4. klo 18.00–19.15  (75 min lippu tai hybridilippu)

Peter Pihlströmin Stretching on tanssin harrastajille ja kaikille muillekin liikkujille sopiva monipuolinen kehonhuolto- ja venyttelytunti. Pienen alkulämmittelyn jälkeen käydään koko keho läpi. Alkupuoliskolla tehdään dynaamisempia harjoituksia ja loppupuoliskolla tahti vähän hidastuu. Osa harjoitteista tehdään joka kerta ja osa ”kiertää” eli joka tunnilla on hieman eri yhdistelmä venytyksiä.

Loistava tapa päättää (treeni)viikko ja ladata keho täyteen energiaa sunnuntai-illan suloisessa rauhassa. Lämpimästi vaatetta ylle!

Maanantai 5.4.

Lauran Contemporary Jazz keskitaso/edistyneet 16+ ma 5.4. klo 15.30–17.00 (90 min lippu tai hybridilippu)

Laura Heiskasen  Contemporary Jazz -tunti on keskitason/edistyneille tanssin harrastajille suunnattu puolentoista tunnin tehokas tanssitreeni. Tunnin liikemateriaali pohjautuu jazz- ja nykytanssin tekniikoihin ja sarjassa keskitytään kehon monipuoliseen käyttöön, erilaisiin liikelaatuihin ja ilmaisuun.

 

Ilmoittautumisohje pääsiäisen etätunneille:

• ilmoittaudu osoitteeseen school@stepup.fi viimeistään tuntia ennen tunnin alkua. Kerro ilmoittautumisviestissä nimesi, asiakas/korttinumerosi ja toivomasi tunnin nimi, kellonaika ja päivämäärä. Mikäli sinulla ei vielä ole asiakastiliä, rekisteröidy täällä ››

• varmista, että asiakastililläsi on jokin oikean hintaluokan lippu/liput jo valmiina. Käytä tunnilla asiakastililläsi valmiina olevia normaalien tanssituntien lippuja, kuten kausimaksun korvauskertoja, kertalippuja, sarjalippuja tai Anytime-lippuja. Kerro ilmoittautumisesi yhteydessä, mitä lippuasi haluat käyttää etätunnilla. Mikäli sinulla ei ole valmiita lippuja, hanki etätunnille erillinen Hybridi-tunnin etäkertalippu/-liput. Hybridi-tunnin etäkertalipun hinta on tunnin pituudesta riippumatta 15 € ja se löytyy verkkokaupasta 90 min lippujen alta.

• sinulle lähetetään valitsemasi tunnin Zoom-linkki viimeistään 30 minuuttia ennen tunnin alkua ja käyntikerrat vähennettään lippusaldostasi. Linkki lähetetään siihen osoitteeseen, josta olet ilmoittautunut tunnille. Tarkistathan myös roskapostin.

• Huomioithan että tunnin maksu ja linkki ovat henkilökohtaisia eikä linkkiä saa jakaa eteenpäin.

• Suosittelemme, että pidät videoyhteyden päällä tanssitunnin ajan.

• Zoomin käyttö on helppoa. Olemme kuitenkin koonneet avuksesi muutamia lisäohjeita.

Maksaminen henkilöstöedulla etänä

Henkilöstöedulla maksaminen ei ole toistaiseksi mahdollista verkkokauppamme kautta. Mikäli käytössäsi on Eazybreak, Smartum Pay, Edenred mobiili tai ePassi, voit kuitenkin maksaa hybridi-tunnin etäkertalipun (15 €) myös etänä. Etämaksun edellytyksenä on, että maksat koko summan samalla maksutavalla. Katso ohje alta:

Etämaksaminen henkilöstöedulla, ohje asiakkaalle