Selätä joulustressi Marcon joulukursseilla 19.–20.12.

Selätä joulustressi kertaheitolla ja tule tanssimaan Marco Bjurströmin supersuosituille tiiviskursseille! Kun ilmoittaudut ja maksat kurssit ennakkoon, pääset treenaamaan edullisin joululahjahinnoin! Mikäli et halua sitoutua etukäteen ja kurssilla on tilaa, voit osallistua kursseille myös ennakkolippua kalliimmalla ovilipulla. Voit halutessasi ostaa myös kaikki Marcon kurssit sisältävän superpaketin.

Happy Hour 16+ to 19.12. ja pe 20.12. klo 17.00–18.00

Happy Hour on helppoa ja hauskaa joraamista, joka sopii vasta-alkajista lähtien kaikille aikuisille, jotka haluavat hikeä ja hauskanpitoa samassa paketissa. Kurssilla tanssitaan vauhdikkaasti eri musiikkityylien tahtiin unohtamatta tärkeää kehonhuoltoa.

Kurssin hinta molemmista päivistä yhteensä 36 €

 

Broadway Jazz 16+ avoin taso to 19.12. ja pe 20.12. klo 18.00–19.30

Marcon Broadway Jazz -kurssilla sukelletaan näyttämömusikaalien ja musikaalielokuvien maailmaan ja keskitytään 100% erilaisten sarjojen tekoon. Lämmittele siis ennen kurssin alkua!

Kurssin hinta molemmista päivistä yhteensä 43 €

 

Power Stretch 16+ perusteet to 19.12. ja pe 20.12. klo 19.30-21.00

Power Stretch on kokonaisvaltainen kehonhallintaan ja liikkuvuuteen keskittyvä harjoitus, jossa kaikki toiminta tähtää syvempään kehonhallintaan ja hyvinvointiin. Power Stretchissä yhdistyvät voimanhankinta ja venyvyys hyvin tehokkaassa paketissa. Kurssi sopii hyvin sekä vasta-alkajille että aiemmin Power Stretchissä käyneille, jotka haluavat syventää osaamistaan.

Kurssin hinta molemmista päivistä yhteensä 43 €

 

Superpaketti: kaikki Marcon kurssit vain 110 €! Ennakkovaraukset sähköpostilla 11.12. mennessä osoitteeseen school@stepup.fi.

 

Oviliput (ei ennakkovarausmahdollisuutta)
20 € / 60 min
24 € / 90 min

 

Ennakkoilmoittautuminen kursseille on päättynyt. Kursseilla on kuitenkin vielä tilaa ja voit osallistua tulemalla paikan päälle ja maksamalla ovilipun vastaanottoon.

Kurssipaikka: StepUp School Helsinki

Tutustu kurssimaksujen tuote-ehtoihin ››

Tiiviskurssien ilmoittautumisohje ››