StepUp Dancers Program

Tarjoamme mahdollisuutta hakea tanssikoulun vapaa- ja puolivapaaoppilaspaikkoja uuden StepUp Dancers Programin muodossa niille yli 18-vuotiaille oppilaille, jotka haluavat treenata tosissaan kohti tanssin ammattilaisuutta. Ohjelmaan valitut oppilaat saavat tanssikoulun Anytimen joko ilmaiseksi tai puoleen hintaan, mikä mahdollistaa monipuolisen ja runsaan treenaamisen.

StepUp Dancers Program on tarkoitettu sekä Show- että Streettansseja treenanneille oppilaille, joita kiinnostaa kehittyä monipuolisiksi tanssijoiksi ja esiintyjiksi. Avoimien viikkotuntien lisäksi järjestämme erillisiä workshoppeja, joihin StepUp Dancers Progamin oppilaat saavat osallistua ilmaiseksi.

Ohjelmaan voivat hakea myös ne alle 18-vuotiaat oppilaat, jotka ovat olleet kaudella 2017-2018 mukana StepUp Urban Dancers tai StepUp Show Dancers -ryhmissä. Valittavien oppilaiden määrää ei ole päätetty ennakkoon vaan tämä selviää vasta pääsykokeessa, joka koostuu sekä tanssista että lyhyestä haastattelusta. Tavoitteenamme on löytää lahjakkaita tanssijoita, joilla on motivaatio kohdillaan, ja joiden tanssiopintoja haluamme olla tukemassa.

Muita rajoitteita oppilaille ei ole vaan he saavat treenata, kilpailla ja esiintyä myös muualla. Treeni-intoa ja kovaa motivaatiota kuitenkin odotamme ja tulemme seuraamaan oppilaiden osallistumista tunneille. Mikäli into ei riitä aktiiviseen treenamiseen on etu mahdollista menettää.

Audition Dancers Programiin järjestetään StepUp Schoolin Espoon toimipisteessä keskiviikkona 30.5. klo 16.00 (vastaanotto aukeaa klo 15.30).

Ilmoittaudu koetanssiin 28.5. mennessä tämän linkin kautta ››. Hakijoita ei karsita ilmoittautumisten perusteella, vaan kaikkia hakijoita pyydetään saapumaan paikalle koetanssiin yllä ilmoitettuna ajankohtana.