StepUp Online -palvelu laajenee. Nyt ilmaisten tuntien lisäksi myös maksullisia tunteja!

StepUp Online syntyi halusta auttaa ja tarjota tanssitunteja kaikille tanssinnälkäisille, jotka eivät pääse nyt normaaliin tapaan tanssikouluille. Iloksemme StepUp Online -sivustomme on kasvanut lyhyessä ajassa vauhdikkaasti ja ilmaiset tanssivideot tuovat iloa ja tanssin riemua jo monen kotiin. StepUp Onlinen ilmaiset tanssituntivideot tulevat olemaan jatkossakin ilmaisia ja niiden määrä tulee edelleen kasvamaan.

Jotta toimintamme olisi mahdollista myös tulevaisuudessa, olemme lisänneet palveluun nyt myös maksullisia tanssituntivideoita. Näillä kursseilla saat vielä laajemman ja monipuolisemman kattauksen tanssitunteja ja pääset halutessasi syventämään omaa tanssiosaamistasi.

Näin voit tukea StepUp Schoolia ja suosikkiopettajiasi selviämään kriisin yli:

  1. Ostamalla StepUp Onlinen maksullisen tanssi- tai kehonhuoltokurssin tuet tanssinopettajan ja tanssikoulun toimintaa koronan aikana.
  2. Osallistumalla StepUp Onlinen LIVE tunneille toukokuussa. Lisätietoa tulossa pian!
  3. Vaikka tanssikoulu on suljettu toistaiseksi, voit jo nyt hankkia syyskauden sarjalippuja ja Anytime-lippuja verkkokaupastamme. Lue lisää ››
  4. Synttärit tai valmistujaiset tulossa? Anna lahjaksi liikunnan riemua! Voit valita lahjakortin esim. 5 tai 10 kerran sarjalipulle, haluamallesi hintaryhmälle. Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse ja kysy lisää!
  5. Voit tukea meitä myös katsomalla 10 $ tai 25 $ tukivideon. Tukivideo ei sisällä tanssinopetusta.

Toivottavasti yllä olevista ideoista löytyi sinulle sopiva tapa auttaa! Mitkä tahansa päätätkään toteuttaa, jaathan tekemisesi myös somessa. Jakamalla tekosi kannustat ja haastat myös muita mukaan tukemaan ❤️