StepUp Online – uusi virtuaalinen tanssikoulu on avattu!

StepUp Online -verkkotanssitunnit tarjoavat tanssin iloa ilmaiseksi missä ikinä oletkin! Koko ajan kasvava videokirjasto eri tanssilajeista eri tasoisina verkkotunteina on näppärästi käytettävissä tietokoneella tai mobiilissa. Online-tunnit eivät korvaa viikottaisia tanssitunteja, vaan ovat ilmainen lisäpalvelu kaikille StepUp Schoolin asiakkaille ja muille tanssista kiinnostuneille.

Koska normaalit tanssitunnit ovat nyt tauolla koronavirustilanteen vuoksi, ja monet ihmiset joutuvat olemaan karanteenissa, toivomme voimamme välittää ihania tanssihetkiä suoraan koteihin näiden virtuaalitanssituntien mukana. Matot rullalle ja tanssimaan!

StepUp Onlinen käyttö on helppoa. Voit joko tunnistautua LinkedIn, Facebook tai Google+ palveluiden tunnuksilla, tai halutessasi luoda uuden käyttäjätunnuksen. Huomioithan, että uusi käyttäjätunnus ei ole yhteydessä StepUp Schoolin asiakasrekisteriin.

Jaamme inspiroivaa tanssisisältöä StepUp Onlinen lisäksi somekanavillamme, tervetuloa seuraamaan! Haluamme nähdä myös sinun tanssivan. Voit jakaa omia videoitasi Facebookissa, Instagramissa tai Twitterissä hashtagilla #stepuponline

Verkkotanssitunneille pääset tästä ››