Street- ja Showtanssileiri Helsingissä 5.–7.8.

Vielä ehdit mukaan loppukesän vauhdikkaalle Street- ja Showtanssileirille! Päiväleiri on suunnattu alakoululaisille (7-12 v). Leiri sopii hyvin sekä aloittelijoille, jotka haluavat tutustua lajiin, että jo pitempään harrastaneille oppilaille. Leirillä opettavat tutut ja ammattitaitoiset StepUp Schoolin huippuopettajat.

ma 5.8.–ke 7.8.2019 Street- ja Showtanssileiri 7–12 -vuotiaille, StepUp School Helsinki, hinta 180 € 

Leirillä tanssitaan monipuolisesti eri show- ja streettanssilajeja. Tanssimisen lisäksi ulkoillaan. Leiri sopii sekä alkeis- että keskitason oppilaille.

Leirin hinta sisältää opetuksen lisäksi päivittäisen lounaan, välipalan ja tapaturmavakuutuksen. Leiri on päiväleiri ja se alkaa joka päivä klo 9.00 ja päättyy klo 16.30. Vanhemmat voivat tuoda oppilaan jo klo 8.30 ja hakea klo 17.00 mennessä. Leirin opettajina toimivat Sanni JärveläinenSarppa Seppänen ja Laura Heiskanen.

 

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tämän linkin kautta viimeistään 26.7. ››. Ilmoittautuminen edellyttää osallistujan rekisteröimistä StepUp Schoolin oppilaaksi. Jos oppilas ei ole aiemmin rekisteröitynyt, voit tehdä sen täällä ››

Ilmoittautumisohje ››

HUOM! Leirille ei voi osallistua ilman vahvistettua ennakkoilmoittautumista!

Maksujen tuote- ja peruutusehdot ››