Street & Show -leiri: TikTok Edition hiihtolomalla Helsingissä

Vietä hiihtolomasi StepUp Schoolin vauhdikkaalla tanssileirillä!

Street & Show -leiri: TikTok Edition 7–12 -vuotiaille ma 22.2. – pe 26.2.2021, StepUp School Helsinki, hinta 280 €

Tällä hauskalla päiväleirillä opimme mm. suosittuja TikTok-tansseja, suoritamme TikTokista tuttuja haasteita sekä luomme omia TikTok-tansseja StepUp Schoolin viralliselta tililtä muiden käyttäjien iloksi.

Leirillä retkeillään sääolosuhteet huomioiden luonnossa ja lähiympäristössä. Koronatilanteen vuoksi tänä vuonna emme retkeile sisäleikkipuistoissa tai vastaavissa paikoissa.

Leiri järjestetään turvallisesti omassa ryhmässä. Pysymme leirin ajan vain omassa porukassamme, esim. ruoka toimitetaan tanssikoululle, jossa myös syömme.

Leirin hinta sisältää opetuksen lisäksi päivittäisen lounaan, välipalan ja tapaturmavakuutuksen. Leiri alkaa joka päivä klo 9.00 ja päättyy klo 16.30. Vanhemmat voivat tuoda oppilaan klo 8.30 ja hakea klo 17.00 mennessä. Leirin opettajina toimivat Netta Rekomaa, Laura Heiskanen ja Hanna Kortelainen.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu leireille tämän linkin kautta viimeistään 14.2.  ››. Ilmoittautuminen edellyttää osallistujan rekisteröimistä StepUp Schoolin oppilaaksi. Jos oppilas ei ole aiemmin rekisteröitynyt, voit tehdä sen täällä ››

Ilmoittautuneita ei tullut määräaikaan mennessä riittävästi, joten leiri ei toteudu.

Leirimaksujen tuote-ehdot

HUOM! Leireille ei voi osallistua ilman vahvistettua ennakkoilmoittautumista!