Syyskauden aikataulu ja ilmoittautuminen syyskaudelle

Syyskauden 2018 aikataulu ja hinnasto ovat nyt ilmestyneet! StepUp Schoolin kevätkausi päättyy perjantaina 24.5. Syyskausi alkaa maanantaina 13.8. ja päättyy perjantaina 14.12. Ennen syyskauden alkua, 11.–12.8. voi useisiin syyskauden tunteihin tulla tutustumaan ilmaisilla tutustumistunneilla.

Syyskaudella tunteja ei pidetä pyhäinpäivänä la 3.11. eikä itsenäisyyspäivänä to 6.12.

Aikataulu – Syksy 2018

Aikataulussa mustalla värillä olevat tunnit ovat avoimet kaikille ikäryhmän ja tason mukaisesti. Aikatauluun vihreällä värillä merkityt tunnit ovat erikseen esim. pääsykokeiden kautta valittavien ryhmien tunteja. Näitä ovat Show- ja Streettanssin koulutusohjelmien, Skene Musiikkiteatterikoulun, StepUp Show- ja Urban Trainees -ryhmien tunnit, muodostelmaryhmien tunnit, Varvastekniikkaryhmät sekä ShedHelsingin tunnit. Haut StepUp Schoolin koulutusohjelmiin, Skeneen ja StepUp Trainees -ryhmiin ovat touko-kesäkuussa ja muodostelmaryhmiin kesän aikana tai syyskauden alkamisen jälkeen, seuraa kotisivujamme! Varvastekniikkatunneille osallistumisesta on sovittava erikseen opettajan kanssa, ja sille on myös erillinen maksu. ShedHelsingin toimintavuosi 2018 on helmikuusta joulukuuhun.

Aikataulu ilmestyy kotisivujen aikataulusivulle 29.5., kun ilmoittautuminen syyskaudelle alkaa.

Hinnasto – Syksy 2018

Syyskauden liput tulevat myyntiin 26.5. Kotisivujen hinnastosivulla voit tutustua eri lipputyyppien ominaisuuksiin. Syyskauden hinnat päivittyvät hinnastosivulle 26.5. mennessä.

Muutoksia aikataulussa

Kauden vaihtuessa myös aikataulu muuttuu aina jonkin verran. Monet tunneista jatkavat entisellä paikallaan, mutta monen tunnin kellonaika muuttuu, ainakin hieman. Muutama tunti, kuten Teemu Korjuslommin Locking ja Steppi -tunnit vaihtavat kokonaan päivää. Tarkista tuntien ajankohdat syyskauden aikataulusta!

Yli 13-vuotiaiden Show-tunnit vaihtavat nimeä

Olemme pyrkineet nimeämään tunnit uuteen aikatauluun siten, että ne kertoisivat tunnin sisällöstä entistä tarkemmin. Tämän vuoksi yli 13-vuotiailla ei ole aikataulussa enää Show-nimisiä tunteja, vaan tuntien nimet voivat olla esim. Show Jazz, Lyrical Jazz tai Contemporary Jazz.

Uusi aikuisten ikäraja

Jotta pystyisimme tarjoamaan mahdollisimman monipuolisen tuntivalikoiman myös aikuisoppilaillemme, yhdistyy aikuisten 25+ ja 40+ -tuntien ikäraja uudeksi 30+ ikärajaksi. On hyvä muistaa, että aikuisten tuntien kohdalla ikärajat ovat enemmänkin suosituksia, joten kaikki alle 30-vuotiaat, jotka ovat aikaisemmin käyneet 25+ -tunneilla, voivat hyvin osallistua myös 30+ tunneille. 60+ tuntien ikäraja pysyy ennallaan ja heille tulee ohjelmistoon uusi Juha Pykäläisen Latino Show -tunti torstain aamupäivään Helsinkiin.

Uusia opettajia ja lajeja

Kokonaan uusina lajeina alkaa Lattiatekniikka, jota Minna Karttunen opettaa maanantaisin Helsingissä ja Waacking, jota opettaa uusi opettajamme Katri Miettinen perjantaisin Helsingissä.

Uusina avoimien tuntien opettajina aloittavat myös StepUpin oma kasvatti Iina Nyländen, joka opettaa lasten Show-tunneilla lauantaisin Helsingissä, mm. High Society United -ryhmästä tuttu Melisa Cetin, joka opettaa Commercial-tunneilla lauantaisin Helsingissä, Ballet Finland -ryhmästä tuttu baletinopettaja Tuomas Hyvönen ja uutta avointa lasten Skene-tuntia Vantaalla luotsaava Krista Vikman.

Myös koulutusohjelmat saavat mahtavia vahvistuksia opettajakuntiinsa. Skenen koulutusohjelmien opettajakuntaa vahvistavat musiikkiteatterin rautaiset ammattilaiset: lasten uutena opettajana aloittaa Hanna Häyhä, junioreilla Aki Haikonen, 16+ -ryhmällä Jermo Grundström ja 30+ -ryhmällä Jemina Sillanpää. Uusia StepUp Show ja Urban Trainees -ryhmiä opettavat vanhojen tuttujen opettajiemme lisäksi myös sirkustaiteen ammattilaiset Saku Mäkelä ja Iiro Näkki, Show Traineeseilla myös Ballet Finlandista tutut Timo Korjus ja Tuomas Hyvönen.

Ilmoittautuminen syyskaudelle

Ilmoittautuminen kaikille syyskauden tunneille alkaa tiistaina 29.5. Ilmoittautuminen tapahtuu kirjautumalla sisään oppilaan asiakastilille kotisivuillamme ja valitsemalla oikea tunti viikkotuntien aikatauluvalikosta. Jos sinulla ei vielä ole omia tunnuksia, saat ne rekisteröitymällä oppilaaksi. Ilmoittautumiset on vahvistettava kolmen päivän sisällä ilmoittautumisesta ostamalla mikä tahansa syyskauden lippu (esim. kertalippu riittää yhden tunnin ilmoittautumisen vahvistamiseen). Tutustu eri lippuvaihtoehtoihin ja niiden ominaisuuksiin hinnasto-sivulla ››. Syyskauden hinnat päivittyvät hinnastosivulle 26.5. mennessä.

Lippujen ostaminen

Lippuja voi ostaa verkkokaupasta tai tanssikoulun vastaanotosta. Verkkokauppa on avoinna joka päivä, ympäri vuorokauden. Vastaanotto on avoinna kevätkauden tuntien yhteydessä 25.5. saakka ja kesäkauden tuntien yhteydessä Helsingissä 4.6.–21.6. ja 23.7.–9.8. ja kaikissa toimipisteissä tutustumispäivien aikana. Vastaanotto sulkeutuu illan viimeisen tunnin alettua.

Kevätkaudelta syyskaudelle siirtyvät vanhojen oppilaiden ilmoittautumiset ja niiden vahvistaminen

StepUp School siirtää ennallaan tai lähes ennallaan jatkuvien tuntien ilmoittautumiset kevätkaudelta syyskaudelle maanantain 28.5. aikana. Ilmoittautumisten siirto koskee ainoastaan niitä oppilaita, joiden ilmoittautuminen on ollut voimassa kevätkauden päättyessä. Jonossa olleita oppilaita ei siirretä jonoon syyskaudelle. Siirretyt ilmoittautumiset näkyvät kotisivuillamme oppilaan omissa tiedoissa 29.5. alkaen, jolloin myös syyskauden kausimaksut tulevat myyntiin.

Lista kevätkaudelta syyskaudelle siirtyvistä tunneista

Oppilaan on vahvistettava siirtyvät ilmoittautumisensa viimeistään torstaina 31.5. ostamalla mikä tahansa syyskauden tuntilippu. Mikäli oppilaan asiakastilillä on valmiina 28.5. voimassaoleva kevät- tai syyskauden lippu, jossa on tarvittava määrä varauskertoja jäljellä, vahvistuu ilmoittautuminen saman tien, eikä uutta lippua tarvitse hankkia. Oppilaan tilillä olevien tuotteiden saldot voi tarkistaa oppilaan asiakastililtä kohdasta Liput ja maksut. Kevätkauden ilmoittautumiset eivät näy omissa tiedoissa enää kevätkauden päätyttyä.

Jokainen tunti, jolle oppilas ilmoittautuu, on vahvistettava erikseen, joten asiakastilillä on oltava riittävä määrä ilmoittautumisen vahvistavia lippujen varauskertoja. Jos tuntiin oikeuttavaa lippua ei osteta, ilmoittautuminen peruuntuu. Kevätkaudelle koko kauden Anytime-kortin ostaneiden oppilaiden syyskauden ilmoittautumiset vahvistuvat automaattisesti.

Ryhmän vaihtaminen – muista peruuttaa vanha tuntisi!

Jos oppilas haluaa vaihtaa ryhmää, eikä hän halua jatkaa vanhassa ryhmässään (esim. kasvettuaan ulos vanhan ryhmänsä ikärajoista), voi hän ilmoittautua haluamalleen tunnille 29.5. alkaen. Uuteen ryhmään ilmoittautuvan oppilaan on peruttava ilmoittautumisensa vanhasta ryhmästään, jossa hän ei aio jatkaa. Ilmoittautumisen ja peruuttamisen voi tehdä asiakastilin kautta. Ilmoittautuminen on vahvistettava kolmen päivän sisällä ilmoittautumisesta ostamalla mikä tahansa syyskauden lippu. HUOM! Peruuta vanhat/turhat vahvistamattomat ilmoittautumiset ennen uusien lippujen ostamista, jotta ostamasi liput eivät vahvista vääriä tunti-ilmoittautumisia!